Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Afla aici cate zile din viata pierde o femeie in fata oglinzii!

Cercetatorii britanici se plictisesc foarte tare! Altfel nu-mi explic ce le-a venit sa numere cate zile din viata pierde o femeie in fata oglinzii. Rezultatul v-ar putea parea strigator la cer: 43 de saptamani

Vezi și

Adevarul este ca nu poti sa arati senzational in fiecare clipa a zilei. Asa ca e nevoie sa recurgi la tot felul de trucuri. Unele care necesita timp si rabdare. Oglinda, prietena femeilor. Dar totodata si dusmanca. Si asta pentru ca reprezantantele sexului frumos isi petrec nu mai putin de un an din viata aranjandu-se.

E calculul facut de britanici. Totusi, barbatii sunt cei care au de pierdut. Vi se pare un non-sens? Cine plateste toate tratamentele de infrumusetare? Cine asteapta sa iasa odata partenera din salonul de coafura? In conditiile acestea, cercetatorii din Albion ar putea sa mai aprofundeze studiul.

Fericite sunt si cele care se aranjeaza singure. Asta daca rezultatul este cel asteptat. Si daca nu este, se reface machiajul, indiferent de timpul pe care il presupune acest

Un experiment arata ca rezultatul cercetatorilor britanici se aplica strict la ei in tara. Daca ar veni in Romania, ori s-ar lasa de meserie ori ar lesina numarand.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Afla aici cate zile din viata pierde o femeie in fata oglinzii!