Antena Meniu Search
x

Aglomerație la hotelul animalelor

Hotelurile pentru animale sunt la mare căutare zilele acestea. Majoritatea stăpânilor vor să plece în vacanţă fără animalul de companie după ei. O problemă pentru cei care s-au trezit pe ultima sută de metri

Vezi și

Hotelurile pentru animale sunt la mare căutare zilele acestea. Majoritatea stăpânilor vor să plece în vacanţă fără animalul de companie după ei. O problemă pentru cei care s-au trezit pe ultima sută de metri. 

Animalul de compnie poate fi o problemă de Sărbători. Mai ales când îţi doreşti o vacanţă, iar hotelierul îţi spune că nu ai voie cu pisica sau căţelul după tine. Soluţia: un hotel pentru animale.

Procedura e foarte simplă. Rezervi din timp camera dorită, aduci animalul în ziua stabilită, pui la punct programul zilnic şi de acolo angajaţii hotelului se ocupă de toate.

În funcţie de bugetul stăpânului, câinele poate avea parte la hotel de toată atenţia de acasă. Va fi plimbat, va avea jucării şi chiar păturica preferată de acasă. Iar camerele VIP sunt supravegheate video.

Stăpânii care, totuşi, vor să fie în permanentă legătură cu animalul pe care l-au lăsat la hotel, o pot face cu uşurinţă. Cu ajutorul unui telefon mobil, se pot conecta la Internet şi pot vedea imagini în timp real cu animalul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Aglomerație la hotelul animalelor