Antena Meniu Search
x

Aglomerație la cumpărături înainte de Revelion

Nicio zi fără aglomeraţie la cumpărături. Şi cu cât ne apropiem de noaptea dintre ani, cu atât agitaţia e mai mare. Şi apar situaţii cu totul. deosebite. Doi soţi au fost surprinşi când pleacă acasă cu tot cu căruciorul de cumpărături.

Vezi și

Nicio zi fără aglomeraţie la cumpărături. Şi cu cât ne apropiem de noaptea dintre ani, cu atât agitaţia e mai mare. Şi apar situaţii cu totul. deosebite. Doi soţi au fost surprinşi când pleacă acasă cu tot cu căruciorul de cumpărături. S-au chinuit puţin să-l urce în microbuzul care leagă localităţile din Ilfov de Capitală. Iar, în Constanţa, o femeie grăbită să ajungă la mall a uitat să tragă frâna de mână a maşinii. Şi-a găsit autoturismul în lac după ce a petrecut o vreme prin centrul comercial. 

Sunt imagini filmate aseară, în Capitală. O familie a urcat căruciorul de cumpărături în microbuz şi l-a dus acasă. Pe imagini, se vede cum şoferul aşteaptă, răbdător, până când cei doi soţi îşi golesc căruciorul şi, apoi, îl urcă în vehicul. Nu sunt singurele dovezi care arată că românii sunt în plină febră a cumpărăturilor pentru Revelion.

O constănţeancă grăbită să ajungă la un centru comercial a uitat să tragă frâna de mână după ce şi-a lăsat maşina în parcare. Aşa că automobilul a luat-o la vale şi a ajuns în Lacul Tăbăcărie.

E goana după cumpărături peste tot în ţară. Rafturile hipermarketurilor se golesc de la o oră la alta. Se fac ultimele provizii pentru mesele de Revelion.

În hipermarketurile din Capitală, cele mai căutate sunt băuturile. Mai precis, şampania şi vinurile. Pe locul doi în topul cumpărăturilor sunt fructele, adică citrice şi banane, cel mai adesea. Iar, la felul principal, românii dau carnea de porc pe peşte. Nu doar pentru că aşa spune tradiţia, ci şi pentru că este şi puţin mai ieftin.

Aglomeraţie a fost şi în pieţe. Mai ales că legumele şi fructele autothone sunt la mare căutare. În această perioadă, roşiile din serele româneşti se vând cu 25 de lei kilogramul.

În medie, un coş de cumpărături pentru masa de Revelion costă 200 de lei de persoană. În ultima zi din an, hipermarketurile vor fi deschise doar până la ora 18.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Aglomerație la cumpărături înainte de Revelion