Antena Meniu Search
x

Video Aglomeraţie în drumul spre mare. Cozi uriaşe de maşini din cauza lucrărilor de pe autostradă

Dacă, pe litoral, restricţiile sanitare au dispărut, au apărut restricţii de circulaţie pe drum.  Se lucrează pe Autostrada Soarelui, aşa că ieri, când bucureştenii au plecat spre mare pentru weekendul de Florii, s-au format cozi uriaşe. Cu toate acestea nimic nu i-a împiedicat pe oameni să ajungă pentru a face o baie, dacă nu în mare, măcar una de soare. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 25.04.2021, 14:33

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Se circulă considerabil mai bine faţă de ziua de ieri, cu toate acestea sunt ceva mai multe maşini pe autostradă, semn că mulţi îşi încep mai devreme vacanţa de Paşte pe litoral.

Indiferent dacă pleacă astăzi sau ceva mai târziu săptămâna aceasta însă, toţi cei care vor să îşi petreacă Paştele la mare trebuie să ţină cont de câteva lucruri în ceea ce priveşte drumul până acolo. În primul rând trebuie să ştiţi că sunt lucrări, se lucrează pe nu mai puţin de patru tronsoane de drum, motiv pentru care în aceste zone se circulă pe o singură bandă pe sens, aşadar se poate petrece aglomeraţie şi este avantajos pentru şoferi să plece la drum mai din timp, existând şanse să petreacă câteva ore bune în trafic.

Trebuie să ştiţi că primele lucrări au loc încă de la intrarea pe autostradă, de la kilometrul 11, în zona Brăneşti. De asemenea, s-ar putea să fie înţelept să alimentaţi încă din Bucureşti, să umpleţi rezervorul cât încă sunteţi în oraş, deoarece benzinăriile de pe autostradă sunt destul de aglomerate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Aglomeraţie în drumul spre mare. Cozi uriaşe de maşini din cauza lucrărilor de pe autostradă