Antena Meniu Search
x

Video Aglomeraţie la saloanele de înfrumuseţare, în Ajun de Crăciun. Ce machiaj recomandă specialiştii pentru sărbători

Crăciunul parcă nu e Crăciun fără o vizită la salonul de înfrumuseţare. Şi cum în noaptea asta am scăpat de restricţii şi putem petrece în voie, la stilişti nu s-a mai găsit azi niciun loc liber. Clienţii, dar mai ales clientele, au venit la centrele de înfrumuseţare cu o dorinţă clară: să arate cât mai bine.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 24.12.2021, 20:11

Vezi și

Mădălina Chiţac, reporter Observator: Bună, Raluca. Sper ca după ce termin filmarea asta să ajung la o mică petrecere. ce machiaj mi-ai recomanda?

Raluca, make-up artist: Îţi recomand un machiaj clasic, de seara. Vreau sa intensificăm puţin machiajul ochilor. iar pe restul tenului să folosim iluminatoare în aşa fel încât tenul să pară cât mai proaspăt. 

Raluca, make-up artist: Să îmi spui cum ţi se pare. 

Madalina Chitac, reporter Observator: Arată foarte bine. îmi place mult. Şi vreau să îţi mulţumesc pentru că astăzi cu siguranţă nu mai găseam un loc liber la salon. 

Pe acelaşi subiect

Raluca, make-up artist: Cu tot dragul!

Doamnele şi domnişorele au luat cu asalt saloanele

În toate saloanele a fost agitaţie. Stiliştii au muncit continuu ca manichiura, coafura sau make-upul să iasă perfecte. 

Clientă: Îmi place cum arată, normal. de obicei nu mă machiez, dar acum am zis că e o ocazie speciala. Şi am ales să mă machiez, să iasă în evidenţă. 

Bogdan, stylist: Toate clientele doresc să fie fresh de sărbători. În principal este vopsitul. Vopsitul clasic de rădăcina şi balaeajul. se cer foarte mult în perioada asta. Bucle cât mai lejere pentru petrecere acasă. 

Şi clinicile de înfrumuseţare au avut multe solicitări. 

Angajată salon: Avem un tratament pentru remodelare. ne ajută atât pe partea de celulită, cât şi pe partea de fermitate. Avem un aparat care face ionizare dinamică. Putem să facem hidratare, luminozitate, purifiere. 

Clientă: Mă simt revigorată. şi am dorit să estompez din efectele stresului. 

Cine nu şi-a facut din timp programare, n-a mai prins loc liber. 

Ionela Duculescu ,manager clinică înfrumuseţare: Clienţii noştri vor să arate la fel de bine şi să străluceasca la fel de mult. Şi-au făcut programări încă de la începutul lunii. E plin şi în ajun de Crăciun, dar şi în ajun de Revelion. Lucrăm cu o listă de aşteptare. Dacă cineva anulează, imediat se ocupă locul. 

Diana Badea, manager salon înfrumuseţare: De două ori mai multi clienţi faţă de o perioadă obişnuită. 

Un machiaj pentru petrecere costă între 200 şi 500 de lei. Preţul unei manichiuri porneşte de la 70 de lei, iar un tuns şi coafat de la 150 de lei.  Iar dacă n-aţi apucat să ajungeţi la salon, iată şi câteva sfaturi. 

Raluca Paraschiv, make up artist: Să vă machiaţi exact aşa cum vă simţiţi voi bine. Să meargă puţin în zona de glitter, de eyeliner. eventual un ruj roşu care se poartă foarte mult în acest sezon. 

În perioada sărbătorilor de iarnă, profitul saloanelor de dublează. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Aglomeraţie la saloanele de înfrumuseţare, în Ajun de Crăciun. Ce machiaj recomandă specialiştii pentru sărbători