Antena Meniu Search
x

Aglomeraţie la spălătoriile de covoare, înainte de Sărbători

Nici curăţenia de Crăciun nu mai este ce-a fost! Domnii nu mai au misiunea de a bate covorul în faţa blocului, pentru că există spălătorii.

Vezi și

Nici curăţenia de Crăciun nu mai este ce-a fost! Domnii nu mai au misiunea de a bate covorul în faţa blocului, pentru că există spălătorii care le fac să arate imaculat, contra unei sume modice. Aşa că n-are sens să te mai oboseşti, când poţi avea un covor curat şi parfumat fără cel mai mic efort.

Mai sunt două săptămâni până la Crăciun şi gospodinele muncesc deja la curăţenia de sărbători. Domnii au scăpat, însă, de bătutul covoarelor în curte sau între blocuri. Trebuie doar să le pună în maşină şi să le ducă la spălătorie. 

În Târgu Mureş e aglomeraţie la spălătoria de covoare. Este locul în care orice carpetă sau covoare mult prea mari ies impecabile din maşinării. Covoarele sunt spălate, uscate şi ajung la proprietari fără niciun cusur.

Dacă această firmă avea, de obicei, şi serviciul de ridicare a covoarelor de la domiciliul clientului, acum acest lucru nu de mai face din cauza volumului deja mult prea mare de muncă.

Preţul este şi el foarte bun, spun cei care aduc covoarele la curăţat. Şapte lei pentru metru pătrat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Aglomeraţie la spălătoriile de covoare, înainte de Sărbători