Antena Meniu Search
x

Andreea Bocelli, pe scena alaturi de Angela Gheorghiu

Fanii lui Andreea Bocelli numara zilele pana la concertul pe care-l asteptau de-o viata. Alaturi de artistul italian vor urca pe scena doi romani: soprana Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu

Vezi și

Primul concert Andreea Bocelli in Romania se anunta un spectacol fantastic. La invitatia artistului, soprana Angela Gheorghiu va urca pe scena de la Romexpo. “Este un pic mai mult decat o invitatie, este un gest de prietenie. De fapt, m-a rugat, m-a intrebat daca ar fi posibil ca eu sa ii fiu alaturi in tara mea. Si eu i-am fost odata alaturi, pentru un concert la Colloseum”. Pe cei doi ii leaga o prietenie veche. “A fost foarte interesanta, prima noastra intalnire. A fost, pentru acel concert de la Petra, cu mai multi colegi de-ai mei, cu Jose Carerras, cu Placido Domingo si foarte multi artisti italieni, onorandu-l pe Luciano. Cred ca eu eram asa, singura intrusa, intr-un fel”, a mai povestit romanca. Impreuna cu Angela Gheorghiu, Andreea Bocelli va canta la Bucuresti si piesa care i-a adus cel mai mare succes.

Si Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, va urca pe aceeasi scena cu Andreea Bocelli si Angela Gheorghiu.  Proaspat divortata de tenorul francez Roberto Alagna, Angela Gheorghiu nu pare deloc demoralizata si nici nu simte singuratatea: “Eram singura si inainte, de vreo 10 ani, deci nu s-a schimbat nimic”.

Fanii lui Andrea Bocelli, sunt asteptati sambata seara, la Romexpo. Cei care nu si-au cumparat bilete din timp, mai gasesc la 150 de lei, putine ce-i drept, 350 de lei si daca va tine buzunarul, mai sunt cateva la categoria VIP, acestea costand 1.400 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Andreea Bocelli, pe scena alaturi de Angela Gheorghiu