Antena Meniu Search
x

Alba Iulia: Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat

O plimbare cu avionul de agrement putea sa-i fie fatala unui barbat de 56 de ani, din Alba Iulia. Omul a vrut sa zboare deasupra unui camp din apropierea orasului, dar o problema la motor l-a obligat sa efectueze in scurt timp o aterizare fortata.

Vezi și

Nu apucase sa se ridice prea mult in aer, asa ca impactul cu solul nu l-a ranit grav. A ajuns la spital doar cu o mana rupta.

“A cedat motorul, nu mai tragea motorul, eram deasurpa Muresului si am facut un un viraj stanga”, a povestit pilotul. A fost momentul in care aparatul de zbor nu a mai putut fi controlat. Pilotul a fost nevoit sa realizeze o aterizare fortata intr-o zona plina de gropi, care au distrus trenul de aterizare. Impactul cu solul a fost destul de puternic.

Cativa localnici, martori la intreaga scena, au alergat imediat sa-l ajute pe pilot. Barbatul si-a revenit pana sa ajunga medicii. Acuza, insa, dureri la mana stanga, asa ca a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Alba-Iulia.

“Am iesit pe picioare, doar mana stanga mi-e rupta, atat. Nu am nimic altceva”, a declarat barbatul.

Pilotul in varsta de 56 de ani este un om de afaceri din Alba Iulia, iar terenul situat la patru kilometri de oras, unde a avut loc accidentul aviatic, ii apartine.

Acum, insa, va trebui sa ramana pe pamant cel putin pana cand isi va reveni si va repara avionul. Aparatul de zbor model YR-5277 a fost destul de avariat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Alba Iulia: Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat