Antena Meniu Search
x

Alcoolemie fantastică la un tânăr fără permis, care s-a răsturnat spectaculos cu mașina pe A2: 3,15 la mie

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi informează că un bărbat s-a răsturnat, pe A2, cu un autoturism, pe care l-ar fi condus fără a avea acest drept și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.10.2020, 17:37

- Brigada Autostrăzi

Din cercetări a reieșit că bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de mers, trecând PRIN balizajul ce separă sensurile de mers, pe o porțiune de 50 de metri, după care ar fi pătruns pe contrasens, unde s-ar fi răsturnat și ar fi rămas imobilizat pe banda de decelerare.

Conducătorul autoturismului a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind 1.16 mg/l, ulterior fiind condus la Spitalul Lehliu-Gară, în vederea prelevării mostrelor biologice.

În urma analizei probelor de sânge, la prima probă a reieșit că acesta a avut o alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge, iar la a doua probă a reieșit o alcoolemie de 2.97 mg/l.

De asemenea, în urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere.

În autoturism se mai aflau 3 persoane. Din fericire, în urma evenimentului, nu au fost persoane rănite.

Judecătoria Lehliu-Gară a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Alcoolemie fantastică la un tânăr fără permis, care s-a răsturnat spectaculos cu mașina pe A2: 3,15 la mie