Antena Meniu Search
x

Video Cum să îţi alegi parfumul în funcţie de zodie

Parfumul rămâne în continuare o carte de vizită. E important să fie ales cum trebuie, deoarece ne influenţează starea în mod direct. Cu ajutorul Izabelei Juncu, am descoperit faptul că între parfumuri, zodii şi elementele feng shui este o legătură foarte strânsă. Pe care nu mulţi o cunosc. Iar astăzi o vom descoperi împreună.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 11.03.2021, 15:11

Vezi și

Izabela Juncu, consultant în parfumerie: Cum ar fi să ne vindecăm prin energia din jurul nostru purtând un parfum diferit... Parfumul este o declaratie de dragoste pentru sine. Astazi poti sa fi jucausa, romantica, puternica, ambitioasa sau poti sa treci printr-o stare de melancolie in care sa fii doar tu cu tine.

Izabela Juncu, consultant în parfumerie:  Este extrem de important sa ne inconjuram de o energie pozitiva care ne ajuta sa ne vindecam. Totul porneste de la semnul zodiacal. Corespondentul pe care il avem in zodiacul chinezesc este foarte important de asemenea si ora la care ne-am nascut. Elementul foc este corespondentul zodiilor de apă. Cumva ne ajută să ne întregim personalitatea să devenim mai îndrăzneţi, mai spontani şi să ne realizăm toate obiectivele. 

Ce parfum e potrivit pentru Raci şi Scorpioni

Aşadar pentru Pesti, Rac şi Scorpion parfumul ideal este cel cu note de ghimbir, scorţişoară sau tămâie. 

Izabela Juncu, consultant în parfumerie: Cumva corespondentul fiecărei zodii ar trebui să fie opusul parfumului pe care ni-l alegem. Pământul ar fi elementul cel mai complex . Să nu uităm că reprezintă centrul universului. De la pământ porneşte totul.

Focul reprezintă puterea si pasiunea. Pentru zodiile de foc, ingredientele recomandate sunt condimentele precum piperul roz, Ghimbirul asociate cu portocala amară și uleiurile esențiale de lem rar, tămâie și neroli.

Izabela Juncu, consultant în parfumerie:  Parfumul apă se potriveşte la zodiile de pământ vine în completarea elementelor din feng shui şi ne ajută să creem un echilibru în simbioza proprie. 

Cei care sunt zodii de pământ şi anume Taur, Fecioara si Capricorn vor alege parfumul cu miros de piper negru, lavandă sau salvie. Iar elementul aer care domină zodiile  Varsator, Gemeni si Balanta este în completare cu note de cardamom, coriandru, lemn sau iasomie. 

Izabela Juncu, consultant în parfumerie:  Cred ca provocarea cea mai mare este sa invatam sa combinam parfumurile în funcţie de PH-ul nostru şi de preferinţele pe care le avem. Ingredientele precum piperul roz, lăcrămioara, ambra, sunt greu de combinat şi pentru asta avem nevoie de un ghidaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cum să îţi alegi parfumul în funcţie de zodie