Antena Meniu Search
x

PANICĂ la un mall din Galaţi. Un bărbat a spus că a a plasat o bombă în clădire. Sute de oameni au fost evacuaţi

S-a instalat panica într-un mall din Galaţi după ce un bărbat a spus că a plasat o bombă în clădire. Sute de oameni au fost evacuaţi. Iar o armată de poliţişti, pompieri şi pirotehnişti au intervenit de urgenţă. S-a dovedit că alarma a fost falsă, iar anchetatorii îl caută acum pe autorul farsei.

Vezi și

S-a instalat panica într-un mall din Galaţi după ce un bărbat a spus că a plasat o bombă în clădire. Sute de oameni au fost evacuaţi. Iar o armată de poliţişti, pompieri şi pirotehnişti au intervenit de urgenţă. S-a dovedit că alarma a fost falsă, iar anchetatorii îl caută acum pe autorul farsei.

Ora 16. Magazinele pline de clienţi sunt vizitate de poliţişti. Mall-ul din Galaţi trebuie să fie evacuat urgent. E înconjurat de priotehnişti şi pompieri care se tem că în orice moment poate fi produsă o explozie. 

Acţiunea se încheie cu momente agitate şi panică, dar fără probleme majore. Totul, după ce o persoană a anunţat, prin 112, că a plasat o bombă în clădire.

Angajaţii au fost lăsaţi să se întoarcă în mall, ca să verifice împreună cu anchetatorii, magazin cu magazin.

S-a doverit că alarma a fost falsă. Iar poliţiştii îl caută acum pe autorul farsei care a speriat sute de oameni.

Şi cazul nu este singular. În urmă cu trei luni, o altă alarmă falsă a pus autorităţile pe jar, după ce o persoană a anunţat că a pus bombe într-un mall din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » PANICĂ la un mall din Galaţi. Un bărbat a spus că a a plasat o bombă în clădire. Sute de oameni au fost evacuaţi