Antena Meniu Search
x

Un bărbat a dispărut în mare, la Mangalia, după ce a salvat o femeie şi un copil din ghearele morţii!

Un bărbat a dispărut în mare, în această dimineaţă, pe plaja Laguna din Mangalia, după ce, împreună cu un alt bărbat, a intrat în apă pentru a salva o femeie şi un copil. Potrivit primelor informaţii, femeia şi copilul au ajuns în siguranţă la mal, la fel ca şi unul dintre salvatori.

Un bărbat a dispărut în mare, în această dimineaţă, pe plaja Laguna din Mangalia, după ce, împreună cu un alt bărbat, a intrat în apă pentru a salva o femeie şi un copil. Potrivit primelor informaţii, femeia şi copilul au ajuns în siguranţă la mal, la fel ca şi unul dintre salvatori.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii şi scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, precum şi poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă.

Scafandrii de la Mangalia au cerut ajutorul celor de la Constanţa pentru că nu au putut interveni din cauza valurilor înalte şi a curenţilor puternici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a dispărut în mare, la Mangalia, după ce a salvat o femeie şi un copil din ghearele morţii!