Antena Meniu Search
x

ALERTĂ! Un turist a căzut într-o râpă adâncă de 150 de metri, la Bâlea Lac! Salvamontiștii și SMURD au intervenit imediat!

Echipajul ambulanţei SMURD de prim ajutor calificat aflat de serviciu la punctul de lucru deschis la Cota 2000 pe Transfăgărăşan, a intervenit în zona Bâlea Lac, pentru a acorda asistenţă medicală unui turist.

ALERTĂ! Un turist a căzut într-o râpă adâncă de 150 de metri, la Bâlea Lac! Salvamontiștii și SMURD au intervenit imediat!

Echipajul ambulanţei SMURD de prim ajutor calificat aflat de serviciu la punctul de lucru deschis la Cota 2000 pe Transfăgărăşan, a intervenit în zona Bâlea Lac, pentru a acorda asistenţă medicală unui turist care a căzut într-o râpă adâncă de 150 de metri.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, care suferise un traumatism cranio-cerebral şi facial, precum şi leziuni la picioare după ce căzuse într-o prăpastie.

Salvatorii au constatat că, spre norocul său, tânărul nu s-a prăbuşit în gol, ci a alunecat şi s-a dus târâş aproximativ 150 m într-o vale. Din fericire, în timpul alunecării turistul cu pricina nu a întâlnit bolovani ori stânci.

Paramedicii SMURD l-au predat pe tânăr unei echipe de salvamontişti, iar ulterior pacientul a fost preluat de o ambulanţă din Sibiu şi transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » ALERTĂ! Un turist a căzut într-o râpă adâncă de 150 de metri, la Bâlea Lac! Salvamontiștii și SMURD au intervenit imediat!