Antena Meniu Search
x

Alex, băieţelul de 3 ani pierdut noaptea în pădure a fost găsit! Salvatorul a izbucnit în lacrimi când l-a văzut şi totul a fost filmat (Video)

Timp de 16 ore, un copil de nici trei ani a supravieţuit într-o pădure din judeţul Cluj. Rătăcit în întuneric, la cinci grade Celsius, băiatul a dormit pe un hanorac ud.

Vezi și

Timp de 16 ore, un copil de nici trei ani a supravieţuit într-o pădure din judeţul Cluj. Rătăcit în întuneric, la cinci grade Celsius, băiatul a dormit pe un hanorac ud. A dispărut chiar de sub ochii mamei, într-o clipă de neatenţie. Jandarmi, pompieri şi chiar un elicopter militar cu termoviziune l-au căutat în împrejurimi.

Momentul regăsirii copilului de doi ani şi opt luni, la aproape 16 ore de la dispariţie, a fost impresionant. Copleşit de emoţii, voluntarul Gabriel Buzdugan izbucneşte în lacrimi. 

Coordonatorul echipei de voluntari: "Se vedea că i-a fost frig, dar a contat foarte mult că băieţelul e zdravăn. Cred şi sunt sigur că toată noaptea el s-a dus şi s-a mişcat."

Pe marginea unui teren arabil, la doi kilometri de casă, băieţelul ţine în mână o bluză udă. A înnoptat pe ea în întuneric, la cinci grade Celsius. 

"A intrat în hipotermie. Dar a ieşit soarele mai spre dimineaţă, s-o încălzit treptat şi şi-o revenit.", spune tatăl micuţului.

A fost şansa în care nimeni nu mai credea. O noapte întreagă, copilul a fost căutat în împrejurimile satului Şuţu. Un elicopter militar cu termoviziune a survolat pădurea, în timp ce jandarmii au mers pe urmele câinilor special antrenaţi. 

Copilul dispăruse chiar din curtea casei, într-un moment de neatenţie al mamei. După regăsire, a fost dus la spital pentru investigaţii.

Tatăl copilului: "Mama lui era aici. El era acolo, mama spăla vase. Spăla două farfurii şi a tot vorbit cu el. Cum era întoarsă cu spatele, a tot vorbit cu el. Dintr-odată nu i-a mai răspuns."

În România, în fiecare an, în jur de trei mii de copii dispar, uneori chiar de lângă părinţii lor. Şansele să mai fie găsiţi în viaţă scad drastic după primele 24 de ore. El e un caz fericit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Alex, băieţelul de 3 ani pierdut noaptea în pădure a fost găsit! Salvatorul a izbucnit în lacrimi când l-a văzut şi totul a fost filmat (Video)