Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel a fost audiat la DIICOT în dosarul lui Mihai Lucan

Alexandru Arşinel a dat explicaţii astăzi în faţa procurorilor DIICOT.

Vezi și

Alexandru Arşinel a dat explicaţii astăzi în faţa procurorilor DIICOT. Timp de 4 ore, actorul le-a povestit anchetatorilor modul în care a ajuns să beneficieze de un transplant realizat chiar de Mihai Lucan. La ieşire, Arşinel a ţinut să precizeze că încă îl apreciază pe profesorul care i-a salvat viaţa, acum pion principal într-o ancheta de proporţii. Pe la DIICOT a trecut în această seară şi ginerele lui Mihai Lucan.

Alexandru Arşinel a fost chemat de procurorii DIICOT în calitate de martor în dosarul Lucan. Arşinel a ţinut să reamintească jurnaliştilor părerea lui despre cel care a coordonat transplantul renal de la Cluj. 

A refuzat însă să dea un răspuns clar, legat de suspiciunile care planează asupra intervenţiei, încă de acum 4 ani. Avocatul său se declară mulţumit de modul în care a avut loc audierea. 

Până în acest moment, Alexandru Arşinel rămâne martor în acest dosar. În acelaşi dosar, ieri a fost audiat primarul Clujului, Emil Boc. Şi presa locală publică informaţii noi. Soţia lui Mihai Lucan ar fi descoperit în maşina personală, condusă de obicei de medic, o cameră video care ar fi... căzut din locul în care a fost montată. DIICOT recunoaşte că acel dispozitiv face parte din filajul necesar anchetei, pentru care aveau mandat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Alexandru Arşinel a fost audiat la DIICOT în dosarul lui Mihai Lucan