Antena Meniu Search
x

Alexandru Arşinel i-a colindat pe medicii care l-au salvat (Video)

Alexandru Arşinel îşi va petrece Crăciunul acasă. Actorul a fost externat astăzi din Spitalul Universitar, unde s-a tratat, timp de o săptămână.

Vezi și

Alexandru Arşinel îşi va petrece Crăciunul acasă. Actorul a fost externat astăzi din Spitalul Universitar, unde s-a tratat, timp de o săptămână, după ce a suferit un infarct. "Am avut noroc", a spus artistul în faţa medicilor care l-au îngrijit. Drept răsplată, Arşinel le-a cântat colindul preferat.

"Ninge iar, ninge iar pe un batran milenar." Emoţionat că îşi va petrece sărbătorile acasă, după ce a fost la un pas de moarte, Alexandru Arşinel i-a colindat, chiar în holul Spitalului Universitar, pe medicii care l-au repus pe picioare. Cu lacrimi în ochi şi cu gândul la Stela Popescu. 

Actorul a stat opt zile în spital, după ce a suferit un infarct. L-a alertat o durere în piept. Medicii i-au făcut o coronarografie şi i-au implantat un stent. 

Arşinel va urma acum un program de recuperare. Va trebui să stea departe de stres şi emoţii puternice, dar e fericit că se poate atinge de bucatele tradiţionale. 

Pentru Arşinel, urmează, însă, un sfârşit de an trist. Vor fi primele sărbători fără Stela. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Alexandru Arşinel i-a colindat pe medicii care l-au salvat (Video)