Antena Meniu Search
x

Video Alexandru Arşinel, pensionat forțat după ce a rămas fără funcția de director la Teatrul de Revistă. Ce venituri încasează actorul

După 60 de ani de activitate, marele actor, Alexandru Arşinel, este oficial pensionar. Nicuşor Dan a refuzat să îi mai prelungească contractul pentru funcţia de director adjunct al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din Capitală. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 29.01.2022, 21:19

Vezi și

Alexandru Arşinel va duce dorul Teatrului de Revistă, însă nu va fi afectat din punct de vedere financiar de pierderea acestei funcții. În declaraţia de avere, actorul nu a scris şi salariul pe care îl câştiga la teatru însă a declarat că primeşte anual peste 190 de mii de lei din pensii: pensie de vechime, de handicap, de revoluționar, şi o indemnizație de merit de la Ministerul Culturii.

La care până astăzi se adaugau salariul de la teatru, veniturile din spectacolele de teatru, salariul de actor şi veniturile din contractele de publicitate.

Chiar şi aşa, Alexandru Arșinel este suparat pe primarul Capitalei pentru că nu i-a prelungit contractul de la Teatrul de Revistă, locul în care a jucat sute de piese. Actorul spune că îi va fi dor de teatru, pe lângă dorul pe care îl poartă deja de 5 ani Stelei Popescu şi nu ştie dacă va mai reveni pe scena teatrului de comedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Alexandru Arşinel, pensionat forțat după ce a rămas fără funcția de director la Teatrul de Revistă. Ce venituri încasează actorul