Antena Meniu Search
x

Video Alexandru Cumpănaşu, acuzat de hărţuire după un scandal în online

Val de anchete împotriva lui Alexandru Cumpănaşu. Mama unei fete de 15 ani a depus plângere împotriva lui şi îl acuză de hărţuire după un scandal în online. Alexandru Cumpănaşu a stat la masa puterii în ultimii ani şi a obţinut milioane de euro de la stat pentru ONG urile pe care le conduce.

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 08.01.2021, 20:52

Vezi și

Plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănaşu

Clipul unei fete de 15 ani a stârnit un adevărat război între copilă şi Alexandru Cumpănaşu, care i-a adus fostului candidat la preşedinţie o plângere penală.

Mama tinerei îl acuză de hartuire și amenințări, după o reacție violentă a acestuia pe Tik Tok.

"Lasă că am eu grijă de tine. Dacă există puşcării pentru profesori, există şcoli de corecţie pentru copii şi pentru cei care sunt minori, da? Eşti o nesimţită ordinară, care va plăti!"

Mama fetei l-a sunat apoi pe Cumpănașu să-i ceară socoteală.

Discuţie telefon mamă adolescentă - Alexandru Cumpănaşu: - "Dumneavoastră sunteţi un om de 40 de ani, nu îmi ameninţaţi mie copilul! - Eu vă spun clar şi răspicat că am drepturile mele şi că voi face plângere penală. - Şi va merge la şcoala de corecţie! - Cu ce drept insinuează că eu sunt pedofil?- N-a insinuat nimeni. - Dar ce a insinuat, doamnă? - Vreţi să mergem împreună la un procuror? - Haideţi să vedem ce înţelege un poliţist sau un procuror. - Ia marş dracu' de aici! - Da' nu vă e ruşine? - Luaţi-vă copila şi învăţaţi-o să vorbească"

Femeia s-a dus glonţ la Poliţie

Florina Dragulin, mama fetei: "Am depus plangere, am facut referire, normal, la o hartuire, la intimidare. Nu o sa va spun in termeni juridici, dar o atitudine absolut nepotrivita. Nu numele sunt importante. Ci atitudinea unui adult in raport cu un copil. Si expunerea unui copil in fata unei generatii intregi spre a fi umilita, spre a fi denigrata"

Cumpănaşu se autointulează "profu online" pe reţelele sociale şi are aproape 500 de mii de urmăritori pe Tik Tok, cei mai mulţi elevi. El însuşi are însă un CV controversat. 

Pare că a terminat facultatea şi masteratul în acelaşi timp. Facultatea, la prima universitate virtuală a lumii iar masteratul la o instituţie care pregăteşte directori de restaurante şi hoteluri.În octombrie 2015, apărea ca profesor de politică externă şi diplomaţie la şcoala UNPR a lui Gabriel Oprea. 

În octombrie 2019, Cumpănaşu a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universităţi ucrainene. 

Pînă azi, cele două ONG-uri ale sale, asociaţia pentru implementarea democraţiei şi coaliţia naţională pentru modernizarea româniei, au derulat proiecte cu institutuţiile publice în valoare de aproape 28 de milioane de euro fonduri europene. 

Bani de la stat

În 2009 a primit aproape un milion de euro din partea ministerului de interne. În 2013, Liviu Dragnea, pe atunci ministru al Dezvoltării și vicepremier, lansa alături de Cumpănașu un proiect de politici anticorupţie, în valoare de 2.6 milioane de euro.

"Siguranta si securitatea fiecarui copil va fi prioritatea zero a mandatului meu"

Anul trecut, iniţiativele sale l-au cucerit şi pe ministrul de interne Marcel Vela, căruia i-a propus un proiect prin care elevii să poată sesiza neregulile petrecute în şcoli.

"Bă, nu dau un pas înapoi în bătălia pentru dreptate şi corectitudine faţă de elevi. pentru că pe ei nu îi apără nimeni"

De-a lungul timpului au ajuns să-i fie subalternii în coaliţia pentru modernizarea româniei oameni precum Sorin Câmpeanu actualul ministru al educaţiei, generalul Constantin Degeratu sau fostul şef SRI Costin Georgescu.

Succesul lui Cumpănaşu a continuat şi în 2020, în ciuda dosarului său la DNA în care era acuzat că a pretins studii superioare pe care nu le are. 

În aprilie 2020, Ludovic Orban a desemnat coaliţia lui Alexandru Cumpănaşu organism consultativ pentru ministerul fondurilor europene care urma să ajute la implementarea programelor din fonduri europene în următorii 8 ani. 

Simona Baltag, soţia lui Cumpănaşu, a renuntat la administratia publică pentru a lucra in organizaţiile familiei. Timp de 6 ani, ea a fost consilier pentru 3 premieri: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose si Viorica Dăncilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Alexandru Cumpănaşu, acuzat de hărţuire după un scandal în online