Alimentele negre sunt un izvor de sănătate în sezonul rece. Ce spun nutriţioniştii
În sezonul rece, avem mare nevoie de antioxidanţi. Îi găsim din plin în alimentele închise la culoare. Strugurii negri, orezul brun sau negru, prunele şi chiar ciocolata neagră sunt adevărate izvoare de sănătate, spun nutriţioniştii.
- Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
În sezonul rece, avem mare nevoie de antioxidanţi. Îi găsim din plin în alimentele închise la culoare. Strugurii negri, orezul brun sau negru, prunele şi chiar ciocolata neagră sunt adevărate izvoare de sănătate, spun nutriţioniştii.
Ți-a plăcut acest articol?
Like
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰