Antena Meniu Search
x

Tânăra din Oradea, rănită în accidentul din prima zi a anului, luptă să supravieţuiască. Alina a fost operată de două ori până acum (Foto)

Alina, tânăra în vârstă de 32 de ani, din Oradea, rănită grav în urma accidentului produs în prima zi a anului, se luptă să supravieţuiască.

Alina, tânăra în vârstă de 32 de ani, din Oradea, rănită grav în urma accidentului produs în prima zi a anului, se luptă să supravieţuiască.

Alina Fekete a fost supusă, la începutul acestei săptămâni, unei intervenții chirurgicale pentru tratarea unei fracturi la un picior, iar astăzi este programată pentru o altă intervenție chirurgicală la o mână.

Ulterior, în funcție de evoluția stării de sănătate a pacientei, ar urma să fie operată și la celălalt picior.

Potrivit medicilor, pacienta este stabilă și este monitorizată de o echipă complexă de specialişti, inclusiv neurologi, care, din păcate, sunt încă foarte rezervați într-un pronostic medical.

Pe acelaşi subiect

Alina a fost implicată într-un grav acccident rutier, în prima zi a anului, în Oradea, atunci când Florin Silviu Dărăban şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea şi s-a izbit violent de un stâlp.

În urma impactului deosebit de puternic, atât şoferul, care era poliţist de frontieră, cât şi iubita lui, au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii şi au fost scoşi de un echipaj de la Descarcerare. Pentru Florin, medicii nu au mai putut face nimic, în timp ce Alina a supravieţuit impactului, însă a fost rănită extrem de grav şi a ajuns la spital în stare critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tânăra din Oradea, rănită în accidentul din prima zi a anului, luptă să supravieţuiască. Alina a fost operată de două ori până acum (Foto)