Antena Meniu Search
x

Mesaje emoționante pentru Alina, tânăra care a supraviețuit cumplitului accident de la Oradea

Zeci de prieteni și rude au scris pe Facebook mesaje emoționante pentru Alina Fekete, tânăra care a supraviețuit cumplitului accident de la Oradea.

Mesaje emoționnate pentru Alina, tânăra care a supraviețuit cumplitului accident de la Oradea - Facebook

Zeci de prieteni și rude au scris pe Facebook mesaje emoționante pentru Alina Fekete, tânăra care a supraviețuit cumplitului accident de la Oradea.

Alina este în comă indusă la Spitalul Județean Oradea, având numeroase traumatisme și leziuni la cap și membre.

"Prieteni, haideți să ne rugăm ca Alina să supraviețuiască din cumplitul accident…ca fetița ei să nu rămână fără mamă. Dumnezeu să ii dea putere să fie întoarcă acasă lângă fetița ei. Dumnezeu să-l ierte pe Silviu".

"Sper din toată inima sa îți revii, tu ești o femeie puternica, trebuie sa învingi si de data asta! Cineva acolo sus te iubește! Lupta Alina, arată că ești o învingătoare".

Pe acelaşi subiect

"Dumnezeu să te ocrotească, te purtăm în rugăciuni, ca să-ți dea vindecare. Fii tare Alinuța, cum ai fost de fiecare dată".

"Speram să nu fie vorba despre tine. Dumnezeu e mare! Iar tu esti puternică și trebuie sa fii bine pentru Ada! Nu îmi vine sa cred, îmi pare atât de rău pentru Florin  Dumnezeu sa îl ierte. Îmi amintesc și acum că ne-am întâlnit pe scara și erai atât de încantată că vei petrece revelionul la Armonia cu Florin…. el l-a pupat pe Luca și l-a luat în brațe și a zis: mi-a fost dor de tine. Ce e viața omului??!! Doamne ai grija de Alina să treacă cu bine peste această încercare, iar pe Florin să îl ierte și să-l odihnească!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mesaje emoționante pentru Alina, tânăra care a supraviețuit cumplitului accident de la Oradea