Antena Meniu Search
x

Alina, tânăra mamă a unei fetițe, se zbate între viață și moarte în urma accidentului de la Oradea: 'Trebuie să fii puternică pentru Ada!'

Alina Fekete, o tânără în vârstă de 32 de ani, se zbate între viață și moarte după ce a fost grav rănită în teribilul accident de la Oradea.

Alina Fekete, o tânără în vârstă de 32 de ani, se zbate între viață și moarte după ce a fost grav rănită în teribilul accident de la Oradea în urma căruia un bărbat de 35 de ani, polițist de frontieră, a murit pe loc.

Astăzi, medicii Spitalului Județean Oradea au anunțat că tânăra implicată în accidentul produs în prima zi a anului se află în continuare în comă indusă la Secția de Terapie Intensivă.

Alina se afla în autoturismul marca Volkswagen Passat CC condus de polițistul de frontieră Silviu Dărăban, atunci când bărbatul a pierdut control volanului din cauza vitezei, într-un sens giratoriu din Oradea, iar mașina s-a răsturnat și s-a izbit violent de un stâlp.

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a îndoit de la jumătate, iar cei doi tineri au rămas încarcerați între fiarele contorsionate. Silviu a murit pe loc, în timp ce Alina, tânăra mamă a unei fetițe, a supraviețuit, însă a fost grav rănită.

Ea a ajuns la spital cu un traumatism cranio cerebral sever, traumatism toraco-abdominal și leziuni la mâini și la picioare.

Prietenii și rudele Alinei sunt șocați de tragicul eveniment și se roagă ca tânăra să supraviețuiască.

"Speram să nu fie vorba despre tine. Dumnezeu e mare! Iar tu esti puternică și trebuie sa fii bine pentru Ada! Nu îmi vine sa cred, îmi pare atât de rău pentru Florin  Dumnezeu sa îl ierte. Îmi amintesc și acum că ne-am întâlnit pe scara și erai atât de încantată că vei petrece revelionul la Armonia cu Florin…. el l-a pupat pe Luca și l-a luat în brațe și a zis: mi-a fost dor de tine. Ce e viața omului??!! Doamne ai grija de Alina să treacă cu bine peste această încercare, iar pe Florin să îl ierte și să-l odihnească!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Alina, tânăra mamă a unei fetițe, se zbate între viață și moarte în urma accidentului de la Oradea: 'Trebuie să fii puternică pentru Ada!'