Antena Meniu Search
x

Englezii au strâns peste 16.000 de lire pentru Iuliana, tânăra ucisă cu sânge rece într-un parc din Londra în Ajunul Crăciunului (Foto)

Prietenii Iulianei, tânăra ucisă cu sânge rece de un bărbat într-un parc din Londra, au reușit să strângă peste 16.000 de lire în numai cinci zile.

Prietenii Iulianei, tânăra ucisă cu sânge rece de un bărbat într-un parc din Londra, au reușit să strângă peste 16.000 de lire în numai cinci zile.

Banii urmează să fie donați de părinților Iulianei pentru ca aceștia să o poată înmormânta. Toate donațiile au fost obținute prin intermediul prin intermediul platformei GoFundMe.com.

Iuliana Tudos, o tânără de origine din Republica Moldova în vârstă de 22 de ani, care lucra ca barmaniță la un local din Londra, a fost găsită moartă, în zona parcului Finsbury.

Pe acelaşi subiect

Medicii legiști au stabilit că tânăra a fost înjunghiată în abdomen și lovită cu un corp dur în zona capului. Iuliana a fost văzută ultima dată în viață în Ajunul Crăciunului, atunci când a petrecut într-un bar alături de mai mulți prieteni.

Pe drumul spre casă, tânăra a fost abordată de un bărbat de 31 de ani care a dus-o într-o clădire abandonată din parcul Finsbury, acolo unde a lovit-o în cap și a înjunghiat-o.

Astăzi, suspectul principal, Kasim Lewis, a fost prezentat instanței cu propunere de arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Englezii au strâns peste 16.000 de lire pentru Iuliana, tânăra ucisă cu sânge rece într-un parc din Londra în Ajunul Crăciunului (Foto)