Antena Meniu Search
x

Ești pasionat de tehnologie și îți place să stai de vorbă cu oamenii? Angajează-te la Altex! Compania caută consulanți de vânzări în 26 de orașe din țară

Altex România, cel mai mare retailer de electronice și electrocasnice de pe plan local, derulează o campania agresivă de recrutare, pe final de 2018.

Compania Altex caută consulanți de vânzări în 26 de orașe din țară
Altex caută consulanți de vânzări în 26 de orașe din țară - Shutterstock

Altex România, cel mai mare retailer de electronice și electrocasnice de pe plan local, derulează o campania agresivă de recrutare, pe final de 2018. Compania ofera foarte multe locuri de munca si caută să angajeze peste 25 oameni, pe poziția de consultant vânzări în magazin. Retailerul are, conform paginii de cariere de pe website-ul său, poziții de vânzători deschise în 26 de orașe din țară: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Dej, Deva, Focșani, Hunedoara, Oradea, Pașcani, Piatra Neamț, Ploiești, Roman, Satu Mare, Severin, Sibiu, Sighetu Marmației, Slobozia, Suceava, Târgoviște și Timișoara.

Candidatul ideal pentru poziția de consultant în vânzări este, după cum arată pagina de cariere de pe website-ul Altex, pasionat de tehnologie, are excelente abilități de comunicare și este orientat către nevoile clienților. De asemenea, candidatul ideal are abilitatea de a gestiona și de „a opera în soluții integrate de retail” și abilități tehnice „în a recomanda produsele și serviciile companiei”.

Ce beneficii primești dacă te angajezi pe postul de consultant de vânzări în cadrul Altex

Compania le oferă, celor interesați să ocupe una dintre cele peste 25 de poziții de consultant de vânzări, un pachet important de beneficii. Printre beneficiile puse la bătaie de retailer se numără:

- flexibilitatea alegerii locului de muncă, având o rețea națională de magazine;

- traininguri și programe specializate de formare profesională;

- posibilități reale de dezvoltare în cadrul companiei;

- pachet salarial solid, și toate bonusurile incluse pe contract;

- șansa dublării salariului fix prin bonusuri lunare corelate cu performanța.

Ce trebuie să faci dacă vrei să ajungi la un interviu de angajare 

Dacă ți se pare o idee bună să te angajezi pentru postul de consulant de vânzari la Altex România, tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina de cariere și să apeși pe orașul în care ți-ar plăcea să lucrezi. După ce o să dai click pe orașul dorit, o să se deschidă o nouă fereastră, în care o să fie nevoie să bifezi o căsuță sau două căsuțe. Apoi, apeși pe butonul „Atașează CV”, aflat în colțul din dreapta jos și îți depui CV-ul.

Salariul mediu net lunar al unui consultant de vânzări din România este de 1.929 de lei, conform Paylab.ro, un comparator de salarii lansat la jumătatea anului de compania platforma de recrutare eJobs. Câștigul salarial mediu net la nivel național se ridică la 2.688 de lei, potrivit datelor anunțate de Institutul Național de Statistică pentru luna septembrie.

Altex România, cel mai important retailer de electronice și electrocasnice de pe piața locală, a înregistrat o cifră de afaceri de afaceri de 3,28 de miliarde de lei în 2017, în creștere cu aproape 20% față de afacerile consemnate la finalul lui 2016, arată datele publicate de Ministerul Finanțelor Publice (MFP). Nu doar afacerile companiei au crescut în 2017, ci și profitul. Astfel, Altex România a reușit să încheie 2017 cu un profit net de 48,65 de milioane de lei, cu peste 20% mai mult decât rezultatul din 2016, potrivit MFP. Compania Altex, înființată în 1992 de antreprenorul Dan Ostahie, a raportat în 2017 un număr mediu de 2.995 de angajați.

Altex România este una dintre cele mai dinamice organizații de pe piața locală. Compania nu doar că a depășit pragul de 100 de magazine în 2018, dar a anunțat că va investi peste 37 de milioane de euro în dezvoltarea unui nou centru logistic, care va fi construit în comuna Dragomirești-Vale, aflată în județul Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ești pasionat de tehnologie și îți place să stai de vorbă cu oamenii? Angajează-te la Altex! Compania caută consulanți de vânzări în 26 de orașe din țară