Antena Meniu Search
x

Femeia care alungă şoferii din poartă cu cioburi sparte şi cuie, declară că nu va renunţa la lupta ei

O femeie de 75 de ani din judeţul Gorj a declarat război şoferilor care parchează în faţa porţii ei! Şi a fost amendată pentru asta. S-a întâmplat din cauza metodei pe care a ales-o să ţină maşinile departe de casa ei.

la 10.10.2018, 17:16
Vezi și

O femeie de 75 de ani din judeţul Gorj a declarat război şoferilor care parchează în faţa porţii ei! Şi a fost amendată pentru asta. S-a întâmplat din cauza metodei pe care a ales-o să ţină maşinile departe de casa ei. Mai precis, a aruncat pe stradă nu doar cioburi de sticlă, dar şi cuie. Declară, însă, că nu va renunţa la lupta ei, indiferent câte amenzi va mai primi. 

Imediat după ce alungă un şofer care a făcut greşeala să parcheze în faţa porţii sale, femeia de 75 de ani se asigură că întreg covorul de cioburi este încă acolo. Ba mai mult, din ceea ce pare a fi o pungă, bătrâna împrăştie şi alte bucăţi de sticlă. Deşi e drum public, localnica din Târgu Cărbuneşti e revoltată de parcările la limita legii.  

Femeia de 75 de ani: Nu aici, la mine. Că ei o bagă până aici şi eu pe unde ies?! Şi cu piciorul dacă eu vreau să ies, nu pot. 

Reprezentanții unei companii de asigurări auto, care îşi are sediul lângă casa ei, au filmat-o chiar în timp ce împrăştia cioburile. Polițiștii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe internet şi au trecut la verificări. Doar că la faţa locului ar fi găsit mai mult decât cioburi. 

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: O femeie de 75 de ani a fost sancţionată contravenţional de către poliţişti ca urmare a faptului că ar fi aruncat pe drumul public, în zona de siguranţă a drumului public cioburi, fiind deranjată de autoturismele care parcau în faţa imobilului său.

Chiar dacă a fost amendată, femeia susține că nu va renunţa la rolul de paznic al parcării, pe care şi l-a asumat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Femeia care alungă şoferii din poartă cu cioburi sparte şi cuie, declară că nu va renunţa la lupta ei