Antena Meniu Search
x

Video Ambulanță care transporta un pacient COVID-19, implicată într-un accident în București

O ambulanţă care transporta un pacient infectat cu coronavirus a fost implicată într-un accident rutier, seara trecută, în Capitală. Autospeciala avea doar semnalele luminoase în funcţiune, nu şi pe cele sonore, în momentul în care a fost lovită de un autoturism. Şoferul maşinii a ajuns la spital, în timp ce pacientul a fost preluat de o altă ambulanţă.

de Redactia Observator

la 22.11.2020, 10:05

Vezi și

Impactul a avut loc la ora 21 pe bulevardul Camil Ressu la intersecţie cu Calea Vitan din Capitală. În autospeciala de prim-ajutor se aflau şoferul, o asistentă, dar şi un pacient.

Ambulanţa transporta un pacient cu Covid-19 şi avea doar semnalele luminoase în funcţiune în momentul în care a fost lovită de un autoturism. Şoferul a ajuns la spital cu răni uşoare, în timp ce pacientul a fost transportat la spital cu o altă ambulanţă.

Şoferul autoturismului a fost lovit la cap şi transportat de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni.

Claudiu Costea, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: Conducatorul unui autovehicul care circula pe bd.Camil Ressu a intrat în coliziune cu o ambulanţă care ar fi pătruns în intersecţie la culoarea roşie a semaforului electric având în funcţiune semnalele speciale de avertizare luminoase.

La faţa locului au intervenit poliţiştii, un echipaj de pompieri, dar şi o altă ambulanţă.

Şi în urmă cu doar câteva zile o altă ambulanţă s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism în Bucureştii Noi. Nu avea pacient, în schimb asistenta a fost rănită şi dusă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ambulanță care transporta un pacient COVID-19, implicată într-un accident în București