Antena Meniu Search
x

Poliția a intervenit la parastasul lui Emi Pian. Zeci de amenzi pentru oamenii adunați să îl jelească pe fostul interlop (video)

Polițiștii din București au dat mai multe amenzi persoanelor care participă la priveghiul interlopului Florin Mototolea, zis Emi Pian.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 05.08.2020, 17:29

Oamenii au blocat strada la parastasul lui Emi Pian Vezi și
  • Sute de oameni participă la parastasul fostului interlop din clanul Duduianu
  • La priveghi a fost invitat să cânte manelistul Sorinel Copilul de Aur

În total au fost acordate peste 30 de amenzi, în cumul de aproximativ 14.000 de lei, puțin sub 3.000 de euro.

În condițiile în care familia l-a invitat pe celebrul manelist Sorinel Copilul de Aur să cânte la priveghi, suma pare mai degrabă derizorie.

Una dintre amenzi a fost acordată organizatorului, toate fiind aplicate pentru nerespectarea Legii 55 cu privire la măsurile de combatere și prevenire a răspândirii pandemiei de Covid-19.

Sute de oameni îl plâng pe interlop

Jale mare în Rahova, acolo unde sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost adus acasă.

Sute de oameni au blocat traficul minute bune, în zona locuinței lui Emi Pian, situată chiar vis-a-vis de Penitenciarul Rahova.

În urmă cu puțin timp, sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului a fost adus acasă de la morga Spitalului Floreasca. 

În curtea celui care a fost unul dintre cei mai de temut interlopi din România s-au strâns zeci de oameni, care îl jelesc pe bărbatul care și-a găsit sfârșitul la 39 de ani.

Familia a pregătit mesele și corturile, iar pe gardul casei poate fi văzut un afiș cu imaginea liderului Duduienilor, însoțit de mesajul: "Nu te vom uita niciodată! Regele Emi Pian".

Celebrul manelist Sorinel Copilul de Aur va cânta la priveghiul interlopului.

Citește și:

Emi Pian a fos ucis de un interlop rival

Reamintim că Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în noaptea de marți spre miercuri, într-o răfuială cu membrii unui clan rival.

Crima a avut loc pe o stradă din Sectorul 6, în urma unui scandal izbucnit din cauza banilor, la o partidă de barbut la care ar fi participat și membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Între cele două clanuri a izbucnit un scandal, iar Pian a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul. A fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat miercuri, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

În timpul scandalului a fost înjunghiat și unul dintre membrii clanului Rinu, care a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Poliția a intervenit la parastasul lui Emi Pian. Zeci de amenzi pentru oamenii adunați să îl jelească pe fostul interlop (video)