Antena Meniu Search
x

Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf si-au deschis un magazin de placinte

La placinte, inainte, la razboi tot inainte. E deviza sotilor Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf, care si-au deschis un magazin in Capitala. Acolo, gasiti placinte ECO, facute ca la bunica acasa, dar si prajituri care le poarta numele.

Vezi și

Cozonac, cornulete, negrese si placinte. Sunt specialitatile ECO nelipsite din magazinul familiei Prodan, deschis in Capitala.

“M-am trezit intr-o dimineata si am zis ca mi-e foarte foarte pofta sa mananc o placinta ca la bunica. Si pentru ca nu gasesc in orasul asta decat placinte pariziene, placinte belgiene, mi-am zis ca trebuie sa gasesc niste babute sa-mi faca exact cum imi facea bunica mea”, a declarat Anamaria Prodan.

Asa ca Ana a ales, pentru afacerea ei, doamne cu zeci de ani de experienta in pregatit placinte.

Specialitatea casei este, insa, o prajitura fina, cu crema de vanilie, care poarta numele lui Reghe.

“Cred c-a iesit. Cat de cat. El este senzational, deci nu pot face o placinta sa fie la fel ca el, dar cred ca ajung acolo, incet, incet”, a precizat Anamaria.

“Prodanca are asa un rafinament si lasa un gust placut in gura. Reghe e la fel de bun, ca si prajitura, dar as vrea sa ramana cel mai bun antrenor al Romaniei”, a mentionat Catalin Botezatu.

Pe Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf in puteti vedea in fiecare sambata ,de la ora 20:00 si duminica, de la aceeasi ora, in reluare, pe Euforia TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf si-au deschis un magazin de placinte