Antena Meniu Search
x

Anamaria Nedelcu, femeia acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, speră să rămână definitiv în România şi să-şi crească cei doi copii

Mama acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, a mai câştigat câteva zile alături de el. Judecătorul a amânat din nou extrădarea femeii peste ocean. Anamaria Nedelcu speră să poată rămâne definitiv în România şi să-şi crească cei doi copii.

Vezi și

Mama acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, a mai câştigat câteva zile alături de el. Judecătorul a amânat din nou extrădarea femeii peste ocean. Anamaria Nedelcu speră să poată rămâne definitiv în România şi să-şi crească cei doi copii.

Despărţirea de ei ar fi ca o condamnare la moarte, spune ea. După mediatizarea cazului, magistratul care a trimis-o iniţial după gratii a vrut să renunţe la caz, pe motiv că se simte discriminat în presă. "Apreciez ca fiind discriminatorii relatările media în care au fost prezentate doar susţinerile persoanei Nedelcu Anamaria, acestea putând duce la incitarea publicului la ură!", se arată în declaraţia de abţinere a judecătorului.

Judecătorul i-a mai dat un răgaz de 9 zile, până când află dacă va fi sau nu extrădată. În Canada, ar aştepta-o 10 ani de închisoare, pentru că şi-ar fi răpit propriul copil.

"Nici nu pot să privesc în viitor şi să văd aşa ceva, că e posibil. Cum am mai zis, pentru mine ar fi o condamnare la moarte să mă trimită acolo", spune Anamaria Nedelcu.

Anamaria a venit în România în urmă cu doi ani. Ca să-şi scape fiul de abuzurile tatălui, spune ea.

"El smulgea copilul cu forţa, îl trăgea de picioare, literalmente, ca să iasă din maşină, din maşina mea, mititelul se agăţa de maşină. Îl încuia şi singur în casă, în spaţii strâmte, pe întuneric, ca să-l pedepsească", spune femeia.

Ca să-şi salveze fiul, şi-a riscat libertatea: "Pentru mine a contat mai mult să-mi protejez copilul de abuz, decât propria mea viaţă".

Însă acuzaţiile mamei sunt negate categoric de tatăl băiatului. Maximo Sierra a călătorit 10 mii de kilometri, până în România, ca să se apere şi să-şi recupereze fiul. Într-un interviu exclusiv pentru Observator, bărbatul a mărturisit cu ochii în lacrimi că îl iubeşte.

Întrebat dacă l-a lovit vreodată pe băiat. bărbatul a răspuns negativ. "Ne iubim unul pe altul!  Mă doare foarte tare, dar ştiu că am ajutorul lui Dumnezeu", spune Maximo Sierra.

În războiul pentru custodie, Anamaria a cerut sprijinul românilor printr-o petiţie şi a primit 16 mii de semnături.

Anamaria va afla pe 19 mai dacă rămâne sau nu în România, alături de cei doi copii ai săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Anamaria Nedelcu, femeia acuzată că şi-a răpit fiul din Canada, speră să rămână definitiv în România şi să-şi crească cei doi copii