Antena Meniu Search
x

Anchetă la spitalul lagăr din Craiova

Ministerul Sănătăţii a desemnat o echipă care se va deplasa în perioada următoare la unitatea sanitară cu probleme grave din Craiova

Vezi și

Ministerul Sănătăţii a desemnat o echipă care se va deplasa în perioada următoare la unitatea sanitară cu probleme grave din Craiova

Oficialii vor să vadă cum a fost posibil ca vreme de 25 de ani să nu se schimbe chiar nimic în spital şi ca bolnavii să stea în saloane cu gândaci şi igrasie.

Materialul difuzat marţi de Observator a stârnit totuşi interesul ministrului Sănătăţii care a dispus de urgenţă o anchetă în spitalul-lagăr.

Ministrul Sănătăţii a desemnat o echipă din cadrul Ministerului Sănătăţii care se va deplasa în perioada următoare la unitatea sanitară pentru evaluarea situaţiei şi pentru demararea unor discuţii cu reprezentanţii Consiliului Judeţean.

Managerul în funcție al spitalului încearcă să cârpească găurile cu ajutorul deţinuţilor de la penitenciarul din Craiova. De spital însă nu s-a ocupat nimeni timp de patruzeci de ani. Lipsa de interes a celor care s-au prindat mandat după mandat la cârma judeţului se vede acum în disperarea pacienţilor. Ei sunt singurii care suferă şi sunt neputincioşi în faţa situaţiei.

Ministerul Sănătăţii va clarifica acum şi cu reprezentanţii Consiliului Judeţean de ce proiectul de consolidare a spitalului, proiect de 15 milioane de euro, cu bani europeni, zace într-un sertar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Anchetă la spitalul lagăr din Craiova