Antena Meniu Search
x

Angajări în Poliţie 2018. MAI scoate la concurs posturi cu încadrare din sursă externă. Care sunt condiţiile

Poliţia Română scoate la concurs pentru încadrare directă 168 de posturi în mai multe domenii şi strucutri. Înscrierile se fac până în 13 septembrie.

Poliţia Română scoate la concurs pentru încadrare directă 168 de posturi în mai multe domenii şi strucutri. Înscrierile se fac până în 13 septembrie.

Ministerul de Interne face noi angajări în Poliţie

Persoanele care îşi doresc o carieră în Poliţia Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 168 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă.

Din totalul acestora, 159 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar 9 posturi urmează a fi ocupate prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofiţer (136), cât şi de agent (26) şi personal contractual (6). 

Sunt scoase la concurs posturi în domeniile: criminalistică, securitate informatică, operaţiuni speciale, analiza drogurilor, C.B.R.N.e, psihologie, sociologie, comunicare şi relaţii publice, medicină veterinară, logistică, achiziţii publice, implementarea proiectelor, financiar, poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, resurse umane, securitate pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Unde şi când se fac înscrierile

Înscrierile se fac la sediile unităţilor de poliţie care au scos posturile la concurs, până la data de 13 septembrie 2018. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 

Poliţia Română precizează că informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se găsesc pe site-ul Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Angajări în Poliţie 2018. MAI scoate la concurs posturi cu încadrare din sursă externă. Care sunt condiţiile