Antena Meniu Search
x

Antena 1, audiență record de Revelion

Record de audienţă pentru Antena 1, în noaptea de Revelion! Peste 4 milioane de români au urmărit Revelionul Starurilor de la Antena 1, o audienţă de 10 ori mai mare decât cea a principalului competitor. Pentru al 16-lea an consecutiv, Dan Negru a fost liderul incontestabil al spectacolelor din noaptea dintre ani

Vezi și

 Record de audienţă pentru Antena 1, în noaptea de Revelion! Peste 4 milioane de români au urmărit Revelionul Starurilor de la Antena 1, o audienţă de 10 ori mai mare decât cea a principalului competitor. Pentru al 16-lea an consecutiv, Dan Negru a fost liderul incontestabil al spectacolelor din noaptea dintre ani. Ruby, Pepe, Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Gabriel Cotabiţă, Connect-R, Maria Buză şi mulţi mulţi alţii au oferit un spectacol incendiar. Nu mai puţin de 114 artişti au petrecut Revelionul la Antena 1.

Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2016, de la ora 00.32, a adunat în faţa micilor ecrane peste patru milioane de români, Antena 1 înregistrând 23,1 puncte de rating şi 44,9 % cotă de piaţă. Antena 1 şi-a zdrobit competitorii şi a condus în topul audienţelor la nivelul publicului din toată ţara cu o medie de 16,6 puncte de rating şi 32,8% cotă de piaţă. Principalul competitor, clasat abia pe locul al VI-lea, a înregistrat numai 1,8 puncte de rating şi 3,6 % cota de piaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Antena 1, audiență record de Revelion