Antena Meniu Search
x

Anunț făcut azi de CNAIR privind Pasajul Domnești și alte obiective pentru fluidizarea traficului în București. Ce se va întâmpla cu Centura Capitalei

CNAIR)a anunţat vineri că mai multe proiecte pentru fluidizarea traficului din Bucureşti vor fi finanţate din fonduri europene.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat vineri că mai multe proiecte pentru fluidizarea traficului din Bucureşti vor fi finanţate din fonduri europene.

CNAIR a demarat o serie de proiecte vizând fluidizarea traficului la nivelul Bucureştiului, care au avut surse de finanţare diferite.

"Însă în prezent, toate aceste obiective sunt finanțate din cadrul actualului exercițiu financiar (POIM 2014-2020) ca urmare a deciziei Ministerului Transporturilor, principalul ordonator de credite. Din bugetul alocat anul acesta Ministerului Transporturilor vor fi finanțate inclusiv următoarele obiective:

  • Pasajul Domnești
  • Nodul rutier Centura București – DN 4 (Oltenița)
  • Nodul rutier CB – DJ 401 (Berceni)
  • Pasajul Mogoșoaia pe Centura București peste DN 1A
  • Modernizarea Centurii București existente ( lărgire la 4 benzi de circulație) pe sectoarele A1 – DN 7 și DN 2 – A2

De asemenea, se află în faza de evaluare a ofertelor obiectivul proiectării și execuției Autostrăzii de Centură București. Autostrada de Centura este un proiect nou, diferit de actuala centură, și va asigura legătura mai eficientă între A1 (București – Pitești) și A2 (București – Constanța) pe relația Constanța – Nădlac (coridorul IV Pan – European)", se arată în comunicatul CNAIR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Anunț făcut azi de CNAIR privind Pasajul Domnești și alte obiective pentru fluidizarea traficului în București. Ce se va întâmpla cu Centura Capitalei