Antena Meniu Search
x

Apariţie INCENDIARĂ la premiera filmului "Fifty Shades Darker". Imagini sexy cu protagonista peliculei, Dakota Johnson (GALERIE FOTO)

Premiera de gală a filmului "Fifty Shades Darker" a avut loc la Los Angeles, iar apariţia protagonistei peliculei, Dakota Johnson, a fost una incendiară.

Premiera de gală a filmului "Fifty Shades Darker" a avut loc la Los Angeles, iar apariţia protagonistei peliculei, Dakota Johnson, a fost una incendiară.

Pe covorul rosu au fost prezente starurile filmului, Jamie Dornan şi Dakota Johnson, iar Dakota Johnson a reuşit să impresioneze cu un decolteu generos, dupa ce a aparut într-o rochie roz pal.

Pe acelaşi subiect

”Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre întunecate” este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2017, el urmând să fie lansat pe marile ecrane pe 10 februarie.

”Fifty Shades Darker” este cel de-al doilea lungmetraj din franciza ”Fifty Shades”, ce prezintă relaţia tumultuoasă dintre personajele Christian Grey şi Anastasia Steele. 

Fiica actorilor Melanie Griffith şi Don Johnson a declarat, într-un interviu pentru revista Vogue, că relaţia pe care o are cu actorul nord-irlandez Jamie Dornan, interpretul rolului principal masculin, i-a permis să devină mult mai interesată de scenele fierbinţi din această franciză.

”Nuditatea este foarte interesantă pentru un actor. Eu şi Jamie am lucrat împreună mult timp şi într-o manieră intimă. Între noi nu mai există loc pentru inhibiţii”, a explicat vedeta americană.

Actriţa spune că rolul din ”Fifty Shades Darker” a ajutat-o să scape de toate complexele: ”Voi renunţa oare la scenele nud atunci când sânii mi se vor lăsa? Nu ştiu. Poate că am o viziune mai europeană asupra acestor lucruri. Nu vreau să văd pe cineva care poartă lenjerie intimă în timpul unei scene de sex. Oamenii nu sunt îmbrăcaţi atunci când fac dragoste”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Apariţie INCENDIARĂ la premiera filmului "Fifty Shades Darker". Imagini sexy cu protagonista peliculei, Dakota Johnson (GALERIE FOTO)