Antena Meniu Search
x

Apartamentele de la mare, tot mai căutate de turiști

Cu toate că nu ştim cu siguranţă când vom avea liber la mare, oamenii fac deja rezervări pentru sejurul pe litoral. De teamă ca ar putea sta în hoteluri aglomerate, turiştii caută acum intimitatea apartamentelor.

de Redactia Observator

la 25.05.2020, 17:25

Vezi și
  • Multe dintre apartamente au fost deja rezervate.
  • Cele cu vedere la mare sunt preferatele turiştilor.

În Mamaia Nord, multe dintre apartamentele de lux, cu vedere la mare au fost deja închiriate, începând cu 1 iunie, mai ales că preţurile au scăzut şi cu 30%.

În staţiunile de pe litoral a început forfota. Nu a turiştilor, ci a muncitorilor care pregătesc plajele şi hotelurile pentru oaspeţi.

În Mamaia Nord- polul distracţiei pe timp de vară- se fac ultimele pregătiri în apartamentele din complexurile rezidenţiale, preferate de mulţi în locul camerelor de hotel.

Georgiana Lazăr, manager aparatment: Înregistrăm o creştere pentru perioada care urmează, în ceea ce priveşte apartamentele. Tocmai datorită faptului că sunt foarte multe dotări, oaspeţii îţi pot pregăti singuri masa.

Multe dintre apartamente au fost deja rezervate, începând cu 1 iunie. Cele cu vedere la mare sunt preferatele turiştilor. Pentru o noapte de cazare într-un apartament de lux, cu două camere doritorii plătesc aproape o sută de euro.

Lavinia Coman, proprietar aparatment: Capacitatea maximă pentru aparatment este de patru persoane. Tarifele încep de la 100 de euro pe noapte. Evident in peoada weekendului exista o majorare. Avem rezervări, începând de la începutul lunii iunie. Acum in funcţie de cum vor evolua lucrurile îi aşteptăm cu mare drag.

Faţă de anul trecut preţurile aparatmentelor au scăzut şi cu 30%.

Corina Martin: Sunt varianta cea mai solicitat, în acest moment pentru vacanţe în România. Câteva mii de apartamente în Mamaia, în Mamaia Nord, Năvodari, dar şi în alte zone ale litoralului românesc şi cu tarife foarte aceesibile. Tarifele sunt, de afltfel, în scădere, aşa cum am spus faţă de anul trecut între 10 si 30 la suta discount.

În weekend preţurile vor mai urca, spun proprietarii. Aşa că un aparatment de lux va ajuge şi la 150 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Apartamentele de la mare, tot mai căutate de turiști