Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apelul disperat al unei mame, după ce fiul ei a fost implicat într-un teribil accident rutier: 'Câtă putere să mai ai când te lupți cu moartea?'

Mama unui tânăr care se zbate între viață și moarte în urma unui accident la Păltinoasa, județul Suceava, a lansat un apel disperat pe Facebook.

de Redactia Observator

la 01.02.2018 , 11:49

Mama unui tânăr care se zbate între viață și moarte în urma unui accident la Păltinoasa, județul Suceava, a lansat un apel disperat pe Facebook.

Pe 5 ianuarie, în zona localității Păltinoasa din Suceava, două autoturisme au fost implicate într-un accident foarte grav.

În total, cinci persoane au ajuns la spital în urma impactului violent dintre cele două mașini.

Articolul continuă după reclamă

Unul dintre tinerii răniți, Gabriel, a ajuns în comă la spital, fiind în stare foarte gravă.

Pe acelaşi subiect

Încă de atunci, tânărul se zbate între viață și moarte, iar mama sa a lansat un apel disperat pe Facebook.

Gabriel se zbate intre viata si moarte in urma accidentului de la Paltinoasa

"Ajutati-mi copilul. Gabitu nostru scump. Este strigătul disperat al unei mame , care veghează la căpătâiul copilului său. O mamă care și-ar da și viata pentru lumina ochilor ei , devine neputincioasă când soartă e potrivnică.

E un strigăt sfâșietor , râuri de lacrimi și suspine ...Cata putere să mai ai când te lupti cu moartea să îi smulgi din gheare tot ce ai mai drag , cât și cum să te zbati să câștigi secunde ? Dumnezeu i-a dat o șansă la viată , dar îl ucide sistemul. Gabriel are nevoie de recuperare Neuro -Psiho-Motorie. Fac un apel la toți cei care știu unde putem găsi un astfel de Centru pentru Recuperare Neuro Psiho-Motorie să ne îndrume. Un număr de telefon , o adresă , orice ne poate ajuta", se arată în postarea distribuită de sute de ori până în prezent.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri sociale » Apelul disperat al unei mame, după ce fiul ei a fost implicat într-un teribil accident rutier: 'Câtă putere să mai ai când te lupți cu moartea?'