Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Ploiești care a intervenit pentru o femeie bătută pe stradă de soț a fost snopit în bătaie de agresor (Foto)

Un bărbat din Ploiești a fost snopit în bătaie și a ajuns la spital, seara trecută, după ce i-a luat apărarea unei femei care era bătută de soț pe stradă.

Un bărbat din Ploiești a fost snopit în bătaie și a ajuns la spital, seara trecută, după ce i-a luat apărarea unei femei care era bătută de soț pe stradă.

Totul s-a întâmplat seara trecută, în centrul orașului Ploiești, în zona tarabelor cu cărți.

Adrian Raicu, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Bărcănești, unul dintre patronii unui magazin de încălțăminte din zonă, s-a întâlnit cu fosta sa soție, Adina, femeie alături de care are doi copii.

Cei doi ar fi divorțat de curând, iar bărbatul a devenit extrem de violent și a început să o bată fără milă.

Pe acelaşi subiect

Deși totul s-a produs în plină stradă, nicio persoană nu a intervenit timp de câteva minute bune, timp în care femeia a primit numeroase palme, pumni și picioare.

La un moment dat, un bărbat care trecea prin zonă a sărit în apărarea femeii, însă agresorul a început să îl lovească pe el.

Scandalul s-a petrecut in zona tarabelor cu carti din centrul orasului Ploiesti

Oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță, notează republikanews.ro.

Un echipaj medical l-a transportat pe bărbatul bătut la spital, în timp ce agresorul a fost condus la Poliție pentru audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Ploiești care a intervenit pentru o femeie bătută pe stradă de soț a fost snopit în bătaie de agresor (Foto)