Antena Meniu Search
x

Statistică fericită, de sărbători: peste 140 de familii de români au fost reîntregite, în această săptămână

Crăciunul îi prinde din nou în familie pe aproape o sută de copii! Din cele 143 de persoane găsite în ultima săptămână, poliţiştii au dus 93 de copii înapoi la casele lor.

Crăciunul îi prinde din nou în familie pe aproape o sută de copii! Din cele 143 de persoane găsite în ultima săptămână, poliţiştii au dus 93 de copii înapoi la casele lor.

Cu ajutorul poliţiştilor, aproape 140 de familii de români au fost reîntregite, în ultima săptămână.

Cifrele prezentate de Poliţia Română şi preluate de News.ro arată că, în ultimele 7 zile, 143 de persoane date dispărute au fost găsite şi redate familiilor. Dintre aceşti dispăruţi 93 erau copii, care acum sunt din nou alături de părinţi.

Şi tot în această săptămână, poliţiştii au reuşit să prindă 78 de persoane date în urmărire.Cei prinşi erau căutaţi în baza unor mandate emise de instanţe, pentru a-şi executa pedepsele cu închisoarea sau a fi arestate.

Dintre cele 78 de persoane, 54 au fost duse în penitenciare pentru a executa pedeapsele cu închisoarea primite, 21 au ajuns în centrele de arestare preventivă, nouă dintre acestea având mandate europene de arestare, iar alte trei au fost internare în unităţi medicale de specialitate, în baza unor sentinţe, spune News.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Statistică fericită, de sărbători: peste 140 de familii de români au fost reîntregite, în această săptămână