Antena Meniu Search
x

Aproape 100 de poliţişti au participat în weekend la concursul "Poliţistul bucătar", din staţiunea Băile Herculane

Misiune specială pentru poliţiştii din Caraş-Severin, Gorj, dar şi din Ungaria la sfârşit de săptămână. Opt echipaje au descins într-un camping din Băile Herculane, dar nu în căutare de turişti certaţi cu legea, ci pentru a-şi disputa titlul de "maestru bucătar". Poliţiştii bucătari au gătit gulaş, tochitură de porc, miel şi viţel, dar şi tradiţionalii mici şi sărmăluţe la ceaun

Vezi și

Misiune specială pentru poliţiştii din Caraş-Severin, Gorj, dar şi din Ungaria la sfârşit de săptămână. Opt echipaje au descins într-un camping din Băile Herculane, dar nu în căutare de turişti certaţi cu legea, ci pentru a-şi disputa titlul de "maestru bucătar". Poliţiştii bucătari au gătit gulaş, tochitură de porc, miel şi viţel, dar şi tradiţionalii mici şi sărmăluţe la ceaun. 

În două săptămâni, unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, Transalpina, ar trebui să fie deschis circulaţiei. Este o veste bună pentru toată lumea, mai ales că anul trecut, şoseaua a fost închisă.

Modernizarea Transalpinei, un drum de 155 de kilometri, a început în anul 2009, când o firmă privată a câştigat un contract în valoare de 432 de milioane de euro. Firma a intrat însă în insolvenţă, iar lucrările au fost abandonate. În urmă cu o lună, CNADR a obţinut printr-o ordonanţă preşedinţială administrarea Transalpina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Aproape 100 de poliţişti au participat în weekend la concursul "Poliţistul bucătar", din staţiunea Băile Herculane