Antena Meniu Search
x

Aproximativ 1.400 de jandarmi acționează zilnic pentru buna desfășurare a examenelor naționale

Aproximativ 1.400 de jandarmi acționează zilnic, la nivel național, în peste 200 de localități, pentru buna desfășurare a Bacalaureatului și a evaluării naționale

Aproximativ 1.400 de jandarmi acționează zilnic, la nivel național, în peste 200 de localități, pentru buna desfășurare a Bacalaureatului și a evaluării naționale. 

Jandarmii sunt prezenți în zona a 603 centre de examinare și evaluare, asigură paza a 42 de sedii ale comisiilor județene, precum și măsurile de pază și protecție pe timpul transportului lucrărilor la centrele de evaluare și rezolvare a contestațiilor. La solicitarea inspectoratelor școlare, jandarmii pot asigura și protecția membrilor comisiilor de corectare.

De asemenea, jandarmii mențin o legătură permanentă cu reprezentanții instituțiilor școlare pentru soluționarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura bună desfășurare a activităților școlare.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor cetățenii pot apela numărul unic de urgență 112 sau se pot adresa direct celui mai apropiat echipaj de jandarmerie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Aproximativ 1.400 de jandarmi acționează zilnic pentru buna desfășurare a examenelor naționale