Antena Meniu Search
x

Are 107 ani şi n-a lipsit niciodată de la vot!

Are 107 ani şi n-a lipsit niciodată de la vot! Desigur, cel mai longeviv cetăţean al judeţului Bistriţa-Năsăud nu a ratat nici alegerile parlamentare.

Vezi și

Are 107 ani şi n-a lipsit niciodată de la vot! Desigur, cel mai longeviv cetăţean al judeţului Bistriţa-Năsăud nu a ratat nici alegerile parlamentare.

N-a contat că afară e frig şi e zăpadă. Având în vedere că nu are nicio problemă de sănătate, domnul Rus a pornit în zori de zi să-şi exprime opţiunile.

Toţi localnicii din Ciceu Mihăieşti îl cunosc pe Augustin Rus. Un om pe cinste, spun aceştia, care, chiar dacă a trecut de un secol de viaţă, continuă să cosească iarba şi să-şi hrănească animalele. Ba chiar merge duminică de duminică la biserică, unde cântă în strană.

Până acum, venerabilul domn Rus nu a ratat niciun scrutin. Nici nu mai ştie de câte ori a votat până acum.

Pe acelaşi subiect

Asta în condiţiile în care a prins Marea Unire, ambele războaie mondiale, comunismul și democrația. Însă, dincolo de toate, Augustin Rus este sănătos-tun.

În 107 ani, 10 zile în spital.

Bătrânul spune că nu cunoaşte secretul longevităţii sale, însă, în cei 107 ani ani a învăţat că bunul cel mai de preţ bun e sănătatea. Pe care le-o doreşte şi celor două fete ale sale, celor patru nepoţi şi doi strănepoţi!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Are 107 ani şi n-a lipsit niciodată de la vot!