Antena Meniu Search
x

Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei isi vinde parcul de masini

Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei isi vinde parcul de masini. Vedeta ofertei este o limuzina de lux cumparata in urma cu cinci ani cu o suta de mii de euro.

Vezi și

Un Mercedes clasa S este cea mai noua achizitie a bisericii care va fi scoasa la vanzare. Biserica spera sa obtina din vanzarea ei peste 80.000 de euro, cu 20.000 mai putin fata de pretul la care a fost cumparata. Urmeaza o alta masina de lux, aceeasi marca, dar si una de teren. Cumparate in urma cu aproape sapte ani.

In total, peste 130.00 de euro vor rotunji conturile Arhiepiscopiei Buzaului, dupa ce masinile isi vor gasi alti proprietari. Asa a decis noul arhiepiscop, deranjat ca aceste achititii sfideaza traiul modest in care isi duc zilele enoriasii sai.

Enoriasii au gasit repede si destinatia pentru banii ce vor fi obtinusi din vanzarea masinilor. “Ar putea fi folositi in alte scopuri. Sa ajute credinciosii”, sunt de parere oamenii.

La numai o luna de cand a fost numit in fruntea Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, preasfintitul Ciprian Campineanul este hotarit sa opreasca risipa. Asa ca, a renuntat si la constructia noii clopotnite din curtea Catedralei episcopale. Motivul, constructia umbreste cladirea seminarului teologic din Buzau. Si e prea scumpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei isi vinde parcul de masini