Antena Meniu Search
x

Video Artiștii au rămas fără scenă de Revelion. Loredana, Andreea Bălan sau trupa Voltaj vor fi sufletul petrecerii la ei acasă

În alți ani, la miezul nopții, erau ei, artificiile și șampania din pahare anunțau trecerea într-un nou an. Dacă nu erau pe scenă, Revelionul îi prindea pe drumuri, în mașină, spre un alt concert din țară. Departe de strălucirea și nebunia unei nopți de petrecere, anul acesta artiști ca Loredana, Andreea Bălan sau trupa Voltaj vor fi sufletul petrecerii la ei acasă.

de Lucsandra Săndulescu

la 30.12.2020, 22:13

Vezi și
  • Sărbătorile de iarnă au fost pentru Loredana și Andreea Bălan un maraton de concerte.
  • Călin Goia și trupa Voltaj era nelipsit de la concertele din marile orașe.

În ultimii 30 de ani, Loredana Groza a sărbătorit Revelionul pe scenă. Devenise deja tradiție: un concert memorabil de Revelion, o explozie de energie și un show total: erau garanția că semne bune anul are.

Loredana Groza: ”De la 17 ani, am făcut primul Revelion. Am cântat la primul Revelion. Prima oară am cântat acolo și de atunci până în acest an, în fiecare an, am cântat. Deci nu am avut niciodată pauză, dacă poți să îți imginezi. Uneori am avut 6 - 7 concerte într-o seara și piețe și cluburi, Romexpo. Era practic un tur de forță. Cred că dacă ar fi venit cineva de la Guiness Book m-ar fi băgat deja acolo”

Acum, Loredana nu are nici concerte, nici planuri.

Loredana Groza: ”Anul ăsta o să petrec restrâns. Încă nu mi-am făcut niciun plan pentru Revelion, recunosc! Îmi plac și chestiile spontane”.

Sărbătorile de iarnă au fost și pentru Andreea Bălan, încă din adolescență, un maraton de concerte. De pe vremea când cânta "Moșule, ce tânăr ești" cu trupa Andre, Revelionul a prins-o mai mereu pe scenă.

Andreea Bălan: ”În ultimii 20 de ani, de Revelion, am avut foarte multe concerte. Chiar și 10 într-o noapte am avut acum trei ani. Va fi primul Revelion, în 20 de ani, pe care îl petrec acasă în familie”.

Va sta acasă și se va privi la televizor.

Andreea Bălan: ”Mă voi găti, mă voi machia, mă voi îmbrăca frumos. Chiar am o rochie pregătită, strălucitoare, frumoasă, și să fie așa o mini-petrecere acasă”.

”Sunt foarte debusolat! Revelionul asta îl facem la anu'!”

Călin Goia și trupa Voltaj era nelipsit de la concertele din marile orașe. Bucuria din mijlocul oamenilor nu poate fi înlocuită de nimic.

Călin Goia: ”Anul ăsta nu că sunt puțin debusolat, sunt foarte debusolat! Nu îmi dau seama cum ar trebui să mă distrez de Revelion și tocmai de asta am povestit cu colegii si ne-am întrebat ce facem anul acesta de Revelion, si am zis că " îl facem la anul!"

Și Adda învață cum să petreacă noaptea dintre ani acasă.

Adda: ”O să ne strângem acasă, dar puțini, noi, familia și câțiva prieteni foarte, foarte apropiați, de la studio, cu care oricum intrăm în contact zi de zi”.

Fără ei, o parte din atmosfera sărbătorilor a dispărut. Dar artiștii promit că pauza din pandemie îi va face să revină în fața noastră cu și mai multă bucurie. Ca la orice nou început.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Artiștii au rămas fără scenă de Revelion. Loredana, Andreea Bălan sau trupa Voltaj vor fi sufletul petrecerii la ei acasă