Antena Meniu Search
x

Video Revelionul 2021 se mută în online. Internetul e plin cu anunțuri de petreceri pentru noaptea dintre ani

Revelionul 2021 va fi unul memorabil. Cu toate restricţiile, imaginaţia şi dorinţa de a ne distra nu pot fi îngrădite. S-au anunţat deja petreceri numeroase pe Zoom, Skype sau alte aplicaţii. Iar cei care nu pot ajunge la club, au adus atmosfera şi roabele cu băutură chiar la ei în sufragerie.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 30.12.2020, 20:56

Vezi și
  • Anul trecut, cea mai mare petrecere de Revelion a avut loc în piaţa Constituţiei, unde s-au adunat aproape 100.000 de oameni. 

În loc de scenă, aglomeraţie şi gălăgie, în pieţele unde altădată erau organizate spectacole, nu va mai fi nimic.

Anul trecut, cea mai mare petrecere de Revelion a avut loc în piaţa Constituţiei, unde s-au adunat aproape 100.000 de oameni. 

Un an mai târziu, cea mai mare petrecere nu poate să aibă mai mult de 6 participanţi, iar pentru prima dată după foarte mulţi ani, de Revelion, parcarea din faţa Parlamentului va rămâne doar o simplă parcare.

Petrecere de Revelion cu 700 de invitați pe Zoom

Dar, chiar şi-aşa, ne descurcăm. Şi găsim alternative. Ştefan este cel care a vrut să termine anul 2020 aşa cum a petrecut tot anul, mai exact pe Zoom.

Ştefan, organizator Revelion online: ”M-am gândit câţi oameni sunt singuri de Revelion şi că în condițiile actuale mulți or să facă Revelionul acasă. De ce să nu se faca si o petrecere online în contextul asta. Nu contează că îi cunoști sau nu, de ce nu să te conectezi cu oameni din alte orașe”

Drumul de la o simplă glumă la petrecere a fost extrem de scurt. Astfel că, până acum, la Revelionul online s-au anunţat deja peste 700 de invitaţi. Singura condiţie e să aibă conexiune bună la internet.

Roabe pline cu băutură trimise acasă la clienți

Pentru cei care obişnuiau să petreacă în cluburi până la răsărit, cu şampania curgând în valuri, s-au găsit soluţii. Cluburile sunt închise, dar roabele pline cu băutură vin ele acasă. Iar adevăraţii petrecăreţi nici nu au stat pe gânduri. 

Fady Zaidan, reprezentant club: ”Am încercat să ajungem noi la clienţi cu experienţele noastre pentru că ei nu mai pot ajunge la noi”

Unii nu vor cu niciun chip să petreacă noaptea dintre ani la ei acasă. Aşa că Internetul este plin de anunţuri cu apartamente, vile şi pensiuni de închiriat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel mai ciudat Revelion ne va forţa ca tot online să admirăm şi spectacolul de artificii. Times Square, locul cu cele mai frumoase artificii, va fi închis, dar ceremonia va fi transmisă live pe internet şi la televizor. Tot ce ne rămâne de făcut e ca la miezul nopţii să ne punem aceeaşi dorinţă: ca în 2021 viaţa să fie cât mai aproape de normalitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Revelionul 2021 se mută în online. Internetul e plin cu anunțuri de petreceri pentru noaptea dintre ani