Antena Meniu Search
x

Asasinul care a provocat un masacru pe străzile din Oradea, URMĂRIT INTERNAȚIONAL!

Vezi și

Este alertă în toată ţara de mai bine de treizeci de ore. Poliţiştii îl caută pe asasinul care a provocat un masacru pe străzile din Oradea. A împuşcat un bărbat, apoi şi-a răpit fosta iubită şi a ucis-o pe malul Crişului, cu două focuri de armă. Astăzi, familia a ridicat trupul Daliei de la Medicină Legală.

O armată de poliţişti şi jandarmi a împânzit locul unde Dalia a fost găsită fără viaţă. Echipaţi cu veste antiglonţ şi cu armele la vedere, au mers pe urma petelor de sânge lăsate de asasin. Indicii că bărbatul ar fi rănit.

În trafic, nicio maşină nu a trecut fără să fie verificată. Iar mascaţii au descins la fiecare adresă unde ucigaşul s-ar putea adăposti. La graniţă, poliţiştii maghiari au folosit aparatele de termoviziune. Şi Poliţia Capitalei a trimis în zonă o echipă de specialişti.

Blocul în care locuieşte mama lui Adrian Hladii este supravegheat 24 de ore din 24 de poliţişti. Anchetatorii vor să se asigure că în cazul în care criminalul se va întoarce acasă, îl vor şi prinde.

Adrian Hladii este înarmat şi poate oricând să facă noi victime. Ieri, a mers pregătit cu şase gloanţe la adresa fostei iubite. Şi cu un buchet de flori. Dalia a coborât din bloc însoţită de un zugrav, care o ajuta la renovarea apartamentului.

Asasinul a tras de trei ori în direcţia bărbatului. Două gloanţe l-au străpuns. Urma celui de-al treilea e încă vizibilă pe blocul în care locuia tânăra.

Orbit de gelozie, agresorul a băgat-o cu forţa pe Dalia în maşină şi a dus-o pe malul Crişului. Acolo, a împuşcat-o de două ori. Tânăra nu a avut nicio şansă. Azi, familia i-a ridicat trupul de la medicina legală. Părinţii sunt sfâşiaţi de durere.

În Oradea, Adrian este cunoscut drept un interlop periculos. Surse din anchetă spun că ar fi şi proxenet.

Adrian Hladii a fost în consemn şi în ţările Schengen. Are patru condamnări atât în România cât şi în Austria. În ţară, două au fost pentru furt şi una pentru distrugere. Are 1, 73 metri înălţime, constituţie robustă şi ochi căprui. Oricine are informaţii despre el, este rugat să sune la 112.

Semnalmentele asasinului din Oradea

Hladii Adrian, 38 de ani; 1,73 m înălţime; constituţie robustă; păr negru; ochi căprui

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Asasinul care a provocat un masacru pe străzile din Oradea, URMĂRIT INTERNAȚIONAL!