Antena Meniu Search
x

Asistent medical e acuzat că a lovit o pacientă şi e cercetat acum de poliţie

Un angajat al Direcţiei de Asistenţă Socială din Vrancea a fost suspendat din funcţie şi este anchetat de poliţie!

Vezi și

Un angajat al Direcţiei de Asistenţă Socială din Vrancea a fost suspendat din funcţie şi este anchetat de poliţie! Bărbatul este acuzat că ar fi bătut o pacientă, internată într-un centru de terapie şi integrare.

Agresiunea ar fi avut loc vinerea trecută chiar în centrul de integrare a pacienţilor cu nevoi speciale. Atunci, asistentul în vârstă de 36 de ani ar fi lovit-o pe una dintre bolnave. Adina Lăscan, purtător de cuvânt DGASPDC Vrancea: "Am procedat deîndată la sesizarea Poliţiei Oraşului Odobeşti, precum şi a organelor de urmărire penală, cu privire la fapta salariatului. Beneficiara a fost însoţită la Serviciul de Medicină Legală, cu scopul de obţine un certificat medico legal constatator şi va fi evaluată din punct de vedere medical şi psihosocial, în vederea reabilitării acesteia."

Asistentul medical a rămas şi fără loc de muncă, până când o comisie disciplinară va decide situaţia lui.

Nu se știe contextul în care a avut loc agresiunea. Cert este că instituția în care ar fi avut loc bătaia, ajută persoanele cu handicap provenite din instituții de ocrotire să se califice într-o meserie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Asistent medical e acuzat că a lovit o pacientă şi e cercetat acum de poliţie