Antena Meniu Search
x

ASPRU criticat, Pandele explică de ce s-a urcat pe catedră: “Aşa mi-a dat mie prin cap/ Cred eu că i-am pus pe gânduri”

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, explică de ce s-a suit cu picioarele pe catedră în prima zi de şcoală. “Am vrut să le transmit şi eu câteva mesaje, că mandatul ăsta e un mandat al calităţii în învăţământ”, a susţinut Pandele.

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, explică de ce s-a suit cu picioarele pe catedră în prima zi de şcoală. “Am vrut să le transmit şi eu câteva mesaje, că mandatul ăsta e un mandat al calităţii în învăţământ”, a susţinut Pandele.

“M-am urcat cu picioarele pe catedră că erau 2000 de părinţi şi copii şi nu mă vedea lumea. Aşa mi-a dat mie prin cap. Nu aveam acolo nici măcar o scenă. Nu e prima dată când, vorbindu-le oamenilor, am căutat soluţii să mă audă lumea. Este una dintre cele mai mari şcoli din România, are 2300 de elevi. Am învăţat şi eu acolo din clasa a cincea până într-a opta.

Era o gălăgie în spate, difuzoarele nu erau foarte performante. Şi tot vorbeam, gălăgie în spate, am vrut să le transmit şi eu câteva mesaje, că mandatul ăsta e un mandat al calităţii în învăţământ. Venisem la şcoala asta puţin dezamăgit de faptul că nu se implică toată lumea de la părinte la elev. Când am ajuns aici şi am văzut atâta lume… Dacă puneau măcar jumătate de metru pătrat de scenă.

Să mă urc la etajul I şi să le vorbesc de acolo, am zis că nu dă bine, aminteşte de alte vremuri. Am luat puţin faţa de masă, am dat-o la o parte şi m-am ridicat pe masa aia. Eram conştient că oamenii poate zic, domne, omul e nebun. Dar m-am gândit că dacă văd oamenii uite, domne, primarul pe masă, poate mă ascultă ce le spun.

Şi, de acolo, cu picioarele pe catedra aia, le-am spus următorul lucru: îi rog pe profesori şi pe directori să ducă prima dată în sălile de clasă părinţii, ca să conştientizeze cum arată şcoala la începutul anului şcolar, şcoli care se repară, iar după câteva luni de zile găsim picioare pe pereţi, uşi rupte, geamuri sparte. Ca să poată avea şi ei un termen de comparaţie. Cred eu că i-am pus pe gânduri”, afirmă Pandele într-o declaraţie de presă.

Vezi şi REVOLTĂ pe Facebook: Soţul Gabrielei Firea, pus la zid: “Ăsta e văcarul care nu ştie că o CATEDRĂ nu e masa dintr-o crâşmă”

Imaginea cu soţul Gabrielei Firea căţărat pe catedră a devenit virală pe reţelele de socializare, fiind comentată DUR de mii de români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » ASPRU criticat, Pandele explică de ce s-a urcat pe catedră: “Aşa mi-a dat mie prin cap/ Cred eu că i-am pus pe gânduri”