Antena Meniu Search
x

Globuri de Crăciun confecţionate manual, chiar de spiridușii Moșului, în Dâmboviţa

La Atelierul lui Moş Crăciun dntr-un orăşel din Dâmboviţa se munceşte de zor, pentru ca cele mai frumoase ornamente să împodobească bradul de Crăciun.

Vezi și

La Atelierul lui Moş Crăciun dntr-un orăşel din Dâmboviţa se munceşte de zor, pentru ca cele mai frumoase ornamente să împodobească bradul de Crăciun. Zeci de globuri sunt confecţionate manual în cele mai frumoase modele şi culori.

Cu cântece, mare veselie, dar şi hărnicie, micuţii de clasa a II-a şi-au propus să grăbească, anul acesta, Crăciunul şi să devină chiar ei spiriduşii lui Moşului. Aşa că au luat cu asalt atelierul lui din Pucioasa, acolo unde şi-au testat îndemânarea şi mai ales imaginaţia.

Fiecare copil a a putut să plece acasă cu globuleţul realizat. L-au pus în brad pentru ca Moşul să-l vadă atunci când va veni în vizită cu cadouri.

Totul s-a întâmplat sub atenta supraveghere a părinţilor, dar, mai ales a dascălilor, cei care au şi venit cu ideea.

Zinca Olteanu, învăţător: "Sunt mult mai atractive, decât să îi ţii acolo, în bănci, nu merge. Generaţiile astea de acum dacă nu le dai ceva să lucreze se plictisesc foarte repede, sunt agitaţi, se concentrează mai greu."

Constantin Casandroiu, antreprenor: "Noi am început să primim grupuri din octombrie pentru că sunt şcoli din Buzău, din Ploieşti, din Bucureşti, în activitatea <<Şcoala Altfel>> şi deja aici este programat cu câteva luni înainte aceste vizite."

La fabrica de globuleţe din Pucioasa e mare agitaţie în această perioadă. Comezile pentru globuri handmade sunt deja cu sutele.

La mare căutare sunt cele personalizate sau cele pe care sunt pictate manual peisaje de iarnă, personaje din desenele animate, adică un cadou perfect pentru cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Globuri de Crăciun confecţionate manual, chiar de spiridușii Moșului, în Dâmboviţa