Antena Meniu Search
x

Video Atmosferă ca în plin sezon la mare. Turiștii s-au relaxat la soare în primul weekend de la începutul programului ”Litoralul pentru toţi”

Vara la mare a început deja, iar primul weekend de la începutul programului Litoralul pentru toţi a fost bun şi pentru turişi, şi pentru hotelieri. De altfel, oamenii sună în continuare la agenţiile de turism ca să-şi facă rezervări pentru următoarea perioadă. Pachetele de vacanţă sunt cele mai căutate.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 22.05.2021, 20:01

Vezi și

A fost prima zi în care pe plajă atmosfera a fost ca în plin sezon. Unii turişti s-au bucurat de soare, iar cei curajoşi au încercat şi apa mării, chiar dacă nu a avut mai mult de 15 grade Celsius.

Turistă: ”Ieri când am ajuns ploua, dar în două ore a ieşit soarele şi am zis că am adus vara cu noi”.

Turist: ”Am venit in perioada aceasta pentru ca e ziua fetiței, în primul rand. I-am promis de ceva timp că vom veni de ziua ei. Şi primele zile mai călduroase”.

În Năvodari, beach barurile deschise au fost pline

Pe acelaşi subiect

În nordul litoralului, în Năvodari, plajele amenajate şi beach barurile deschise au fost pline.

Telefoanele sună neîntrerupt la recepţiile hotelurilor. Într-o singura zi, au fost facute rezervări de 500.000 de euro în pachete de vacanţă pentru această vară, spun managerii agenţiilor de turism.

Laura Simion, manager hotel: ”Avem 41 de spaţii de cazare în total. Jumătate din ele sunt ocupate pentru weekendul acesta. Înca sună telefoanele, pentru că în perioada asta turiştii fac rezervări last minute”.

Dan, barman: ”Aşteptăm să vină în număr cât mai mare. Ne-am luat toate produsele tari de pe piaţa şi le-am acumulat într-un meniu destul de mişto. Trebuie sa vina sa le guste”.

Noi măsuri de relaxare promise de la 1 august

În acelaşi timp, toţi speră ca noile măsuri de relaxare promise de la 1 august să fie adoptate mai devreme.

Egevit Aslan, preşedinte Asociatia Patronala RESTO Constanta: ”Încă mai avem restricţii la program, încă mai avem purtarea măştii în anumite spaţii, încă mai trebuie să avem grijă la circuite, la locurile aglomerate. Încurajăm vaccinarea, încurajăm menţinerea măsurilor de protecţie tocmai ca să ieşim cât mai devreme din toate aceste restricţii”.

Cu restricţii sau nu, distracţia e la ea acasă pe litoral, iar vremea ţine cu turiştii. Mâine vor fi până la 25 de grade pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Atmosferă ca în plin sezon la mare. Turiștii s-au relaxat la soare în primul weekend de la începutul programului ”Litoralul pentru toţi”