Antena Meniu Search
x

Florin Cîțu anunță că de la 1 iunie vor fi noi măsuri de relaxare chiar dacă nu se va atinge pragul de 5 milioane de români vaccinați

Premierul Florin Cîţu a transmis, după şedinţa de Guvern, că anunţul privind creşterea economică trimestrială este confirmarea că ceea ce se face la guvernare se face bine. De asemenea, șeful Guvernului a anunțat că de la 1 iunie vor fi noi măsuri de relaxare chiar dacă nu se va atinge pragul de 5 milioane de români vaccinați.

de Redactia Observator

la 19.05.2021, 16:25

Florin Cîțu, premierul României
Florin Cîțu, premierul României - Facebook

„În România se poate, putem să atingem 5 milioane de persoane vaccinate, dar nu ăsta-i obiectivul, ci să depășim pandemia și nu putem depăși pandemia decât prin vaccinare. Vaccinarea duce la reducerea ratei de infectare, eu cred ca românii au înțeles mesajul și se vor vaccina”, a spus Florin Cîțu.

Premierul a mai spus că la 1 iunie vor fi noi măsuri de relaxare chiar dacă nu se va atinge pragul de 5 milioane de români vaccinați. „La 1 iunie vor exista relaxări”, a precizat Florin Cîțu

Florin Cîțu, despre creșterea economică a României

"Ieri am avut confirmarea că ceea ce facem, facem bine. România, pentru a doua oară consecutiv, are cea mai mare creștere economică trimestrială din UE. Asta înseamnă pentru români, mai multe locuri de muncă, atractivitate pentru investitori străini, înseamnă că avem o economie competitivă și pregătește terenul pentru perioada următoare", a transmis premierul Cîțu. 

Acesta a transmis felicitări tuturor românilor care au contribuit la creşterea economică.

”Sunt sigur că în continuare vom face mai bine şi vom spulbera toate estimările”, a mai transmis Florin Cîţu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Cîțu se va întâlni, joi, cu liderii PSD

Miercuri, premierul României a anunțat că întâlnirea cu liderii social-democrați va avea loc joi, de la ora 15.00, la Palatul Victoria.

„Mâine (joi - n.r.), la ora 15.00, voi avea la guvern o întâlnire cu câțiva reprezentanți ai Partidului Social Democrat exact pe această temă (PNRR-n.r.). Vreau să aduc aminte că am fost cel care, la buget, i-a spus dlui Ciolacu să vină să-i prezint bugetul că nu am nimic de ascuns. Nu a venit. Când a fost vorba, în pandemie, de specialiști în sănătate am spus că sunt dispus să ascult soluțiile PSD. Nu a venit. Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitației să discutăm despre un program care-i interesează pe toți românii - PNRR”, spune Florin Cîțu.

Marcel Ciolacu a vorbit, duminică seara, despre discuția telefonică avută cu premierul Florin Cîțu. Liderul PSD a reiterat ideea conform căreia dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară.

Social-democrații au anunțat că nu vor participa la ședința Legislativului în care urmează să se ratifice Acordul de majorare contribuțiilor la bugetul UE dacă PNRR nu e prezentat în Parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu anunță că de la 1 iunie vor fi noi măsuri de relaxare chiar dacă nu se va atinge pragul de 5 milioane de români vaccinați